Coen Beekhuizen (Amersfoort H1) wint Doelpunt van het Jaar

Coen Beekhuizen van Amersfoort Heren 1 is de winnaar van het Doelpunt van het Jaar. Vorige week nam de verkiezing een onverwachte wending toen Coen en Job van Baeten van Venlo H1 exact hetzelfde aantal stemmen behaalden. Het publiek kreeg een week extra de tijd om te kiezen en uiteindelijk gaat Coen er met de winst vandoor. Van harte, Coen!

Coen wint de hoofdprijs van de verkiezing Doelpunt van de Week/Jaar: een bed van Auping. Maar omdat we Job, die met zijn machtige lob werd verkozen tot Doelpunt van de Week 24/25 mei, ook een prijs gunnen na deze bloedstollende finale, stelt Auping een extra prijs beschikbaar: een dekbed- en kussenpakket ter waarde van € 549.

Mooi afscheid

Beekhuizen laat in een reactie weten: ‘Ik heb net besloten om, na 22 jaar eerstelijnsteams, het komende seizoen in Hurley 10 te gaan spelen. Dus dit is een geweldig afscheid van het tophockey voor mij! Maar vooral vind ik het heel tof dat er zoveel mensen zich voor mij hebben ingezet om te stemmen of om stemmen te verzamelen. Ze mogen uiteraard allemaal een keer komen logeren!’

Felicitatie van Billy

International Billy Bakker, die samen met Mink van der Weerden in de jury zat van het Doelpunt van het Jaar, feliciteert Coen met deze prestatie.

Doelpunt van het Jaar - Felicitatieplaat Coen Beekhuizen

Wat vind jij? Praat mee...