Daan van der Velden (AMVJ H1) wint Auping Doelpunt van de Week

Met maar liefst 49,2% van de stemmen heeft Daan van der Velden uit AMVJ Heren 1 de titel ‘Auping Doelpunt van de Week‘ in de wacht gesleept. Gefeliciteerd Daan! Marle van Dessel van Were Di en Claire Verhage van SCHC eindigden op plek twee en drie. 

Daan verdient zijn uitverkiezing aan zijn indrukwekkende rush over de achterlijn, die hij afsluit met een soepele pirouette en een bekeken schuiver in de lange hoek. Een stijlvolle goal, waarbij de keeper van Hoorn op het verkeerde been wordt gezet en slechts het nakijken heeft. Grote klasse! Bekijk de goal hieronder nog eens terug.

Vergeet niet dit weekend, tijdens competitiewedstrijden, maar zeker ook tijdens bekerwedstrijden en oefenwedstrijden, de camera’s weer aan te zetten! Wij kijken nu alweer uit naar de pareltjes van goals die jullie in gaan sturen.

Doelpunt van het Jaar

Uit alle weekwinnaars selecteert de redactie van hockey.nl eind van het seizoen samen met Auping en 2 internationals een Top 5. Dan is het aan jullie om te bepalen wie de winnaar wordt en kan er gestemd worden op het Doelpunt van het Jaar! De maker van het Doelpunt van het Jaar wint een mooie prijs: een bed van Auping ter waarde van €2500!

WEEKWINNAAR AUPING DVDW - DAAN VAN DER VELDEN AMVJ H1


Wat vind jij? Praat mee...