Komend weekend starten we weer met het Doelpunt van de Week!

Vanaf komend weekend beginnen we weer met het Doelpunt van de Week! Sta jij dit weekend op het veld? Zorg dat er camera in de buurt is om jouw spectaculaire goal vast te leggen en stuur ‘m op naar redactie@hockey.nl. Wie weet wordt jouw goal gekozen als Doelpunt van de Week en maak je kans op een mooie prijs van Auping.

Hoe werkt het?

  • Dinsdag selecteren we de mooiste doelpunten uit de inzendingen. Stuur je video vóór dinsdag 9.00 uur naar redactie@hockey.nl. Filmen met je telefoon is geen probleem, maar je moet het doelpunt natuurlijk wel goed kunnen zien. Let op: alleen doelpunten van de meest recente speelronde worden gebruikt!
  • Dinsdag om 13.00 publiceren we de Top 5 op Hockey.nl.
  • Stemmen!
  • Vrijdag om 12.00 sluit de poll en maken we de weekwinnaar bekend.

Uit alle weekwinnaars wordt met jullie hulp aan het eind van het seizoen het meest spectaculaire doelpunt gekozen. De maker van het Doelpunt van het Jaar 2015/2016 wint niet alleen de eer, maar ook een mooie prijs: een bed van Auping ter waarde van € 2000!

Winnaars

Op de pagina Doelpunt van de Week vind je alle winnaars van de eerste seizoenshelft 2015-2016. Weekwinnaar Felix Donker van Heel werd met zijn inzending zelfs Sportmoment van het Jaar van het programma Bureau Sport.

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Auping. Goed geslapen, klaar om te scoren. 


Wat vind jij? Praat mee...