Fieke Hoff (Groningen D1) wint Auping Doelpunt van de Week

Fieke Hoff (Groningen Dames 1) heeft met haar heerlijke tip-in in de kruising van afgelopen zondag het Doelpunt van de Week gewonnen. Gefeliciteerd Fieke! Tweede werd, op slechts 3 stemmen, de flitsende backhand van Bart Kronenberg (Laren H1) die ook precies in de kruising belandde.

Het doelpunt van Hoff naast oogstrelend ook nog eens enorm belangrijk: het was zondag de winnende goal in de cruciale wedstrijd van Groningen tegen Kampong, waardoor Groningen directe degradatie afwendde. En als je in zulke allesbeslissende wedstrijden zó’n goal kunt maken, dan verdient dat natuurlijk zeker de titel Doelpunt van de Week. Bekijk hier alle goals nog eens.

Vergeet je camera komend weekend niet aan te zetten en stuur de mooiste goals vóór dinsdag 9.00 en onder vermelding van doelpuntmaker, wedstrijd en einduitslag naar redactie@hockey.nl

Doelpunt van het Jaar

Uit alle weekwinnaars selecteert de redactie van hockey.nl eind van het seizoen samen met Auping en twee internationals een Top 5. Dan is het aan jullie om te bepalen wie de winnaar wordt en kan er gestemd worden op het Doelpunt van het Jaar! De maker van het Doelpunt van het Jaar wint een mooie prijs: een bed van Auping ter waarde van €2500,00!


1 Reactie

  1. MartenBosch

    Genomineerd voor volgende week, de goal van Hester van der Veld in de finale van de Gold Cup tegen Bloemendaal!


Wat vind jij? Praat mee...