Jeroen Eken (Haarlem H1) wint Auping Doelpunt van de Week

Jeroen Eken uit Haarlem Heren 1 heeft het Doelpunt van de Week 11, 12 maart gewonnen. Gefeliciteerd Jeroen! Zijn aanname uit de lucht en backhandschot leverden hem maar liefst 41,7 procent van de stemmen op. 

Er waren deze week Tweede Kamer-verkiezingen, maar er kon natuurlijk ook weer worden gestemd op het Doelpunt van de Week. Ook hier was de opkomst van de stemmers overweldigend. De stemmen gingen grotendeels naar Jeroen Eken. Hij pikte, in de wedstrijd tegen Baarn Heren 1, een scoop uit de lucht, draaide om de keeper heen en schoot met zijn backhand knap raak uit een verdomd moeilijke hoek. Een verdiende winnaar!

Runner-up is Jasper van Hijfte van Groen-Geel H1 die prachtig binnengleed en ook de nummer drie vonden wij schitterend: Bink Smulders van Nijmegen JC1 die in de cirkel even tussen een paar man door slalomt en met een harde knal scoort. Kijk hier alle goals nog eens terug. Vergeten jullie niet komend weekend weer de camera’s aan te zetten? Wij kijken alweer uit naar de mooiste pareltjes van doelpunten. Mail ze ovv doelpuntenmaker, team en wedstrijd naar redactie@hockey.nl 

Doelpunt van het Jaar

Uit alle weekwinnaars selecteert de redactie van hockey.nl eind van het seizoen samen met Auping en 2 internationals een Top 5. Dan is het aan jullie om te bepalen wie de winnaar wordt en kan er gestemd worden op het Doelpunt van het Jaar! De maker van het Doelpunt van het Jaar wint een mooie prijs: een bed van Auping ter waarde van €2500,00!


Wat vind jij? Praat mee...