Julia Heitmeijer (Apeldoorn D1) wint Auping Doelpunt van de Week

Haar schitterende onderschepping met de backhand, de rush die daarop volgde en uiteindelijk de fraaie afronding met een harde backhanduithaal in de wedstrijd tegen EHV D1 leveren Julia Heitmeijer uit Apeldoorn D1 deze week de titel Doelpunt van de Week op. Gefeliciteerd Julia! 

Met 32 procent van de stemmen bleef ze haar belager Coen Crone (Uden H1), die 23 procent haalde, voor. Ook zijn goal is een vermelding meer dan waard: een stuiterende voorzet schoot hij zonder twijfel en snoeihard in één keer binnen in de wedstrijd tegen Son H1. Kijk hier alle doelpunten nog eens terug.

Wij kijken alweer uit naar de pareltjes van doelpunten komend weekend! Vergeet je camera niet aan te zetten en stuur ze vóór dinsdag 9.00 en onder vermelding van doelpuntmaker, wedstrijd en einduitslag naar redactie@hockey.nl

Doelpunt van het Jaar

Uit alle weekwinnaars selecteert de redactie van hockey.nl eind van het seizoen samen met Auping en twee internationals een Top 5. Dan is het aan jullie om te bepalen wie de winnaar wordt en kan er gestemd worden op het Doelpunt van het Jaar! De maker van het Doelpunt van het Jaar wint een mooie prijs: een bed van Auping ter waarde van €2500,00!


Wat vind jij? Praat mee...