Maak jij het Auping Doelpunt van de Week?

De redactie van hockey.nl selecteert elke week de vijf mooiste en opvallendste doelpunten, die meedingen naar de titel Auping Doelpunt van de Week. Van Hoofdklasse tot Dames 36, van Veteranen tot Jongste Jeugd. Dus staat jouw prachtige goal van dit weekend op video? Stuur ‘m dan snel in.

Hoe werkt het?

 • Stuur de video van het doelpunt vóór dinsdag 9.00 uur naar redactie@hockey.nl. Filmen met je telefoon is geen probleem, maar je moet het doelpunt natuurlijk wel goed kunnen zien. Let op: alleen doelpunten van de meest recente speelronde (in Nederland) worden gebruikt. Dat is inclusief de bekerronde.
 • Video’s van bijvoorbeeld YouTube.com of matchday.tv kunnen wij als redactie niet gebruiken, dus stuur echt een bestand via de mail en geen link.
 • Dinsdagochtend selecteren we de mooiste doelpunten uit de inzendingen.
 • Dinsdag om 14.00 uur publiceren we de Top 5 op hockey.nl.
 • Vanaf dat moment kan iedereen stemmen!
 • Vrijdag om 12.00 uur sluit de poll en maken we de weekwinnaar bekend.

Auping Doelpunt van het Jaar

Uit alle weekwinnaars wordt met jullie hulp aan het eind van het seizoen het meest spectaculaire doelpunt gekozen. De maker van het Auping Doelpunt van het Jaar 2017/2018 wint niet alleen de eer, maar ook een mooie prijs: een Auping bed ter waarde van 2500 euro

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Auping. Sponsor van de rust. 

Verder lezen


1 Reactie

 1. insider

  insider

  Het weghalen van reacties op 'vreemde keuzes' door redactie m.b.t. doelpunt van de week doen geen recht aan mee praten!! Bedoeld wordt de keuze van week 22,23 september ;vooraf gegaan door een overduidelijke RODE KAART moment door nummer 9 van Victoria; wegpoetsen van die reactie toont niet de onafhankelijkheid aan van een redactielid.


Wat vind jij? Praat mee...