Maak jij de mooiste lockdown-goal dit weekend?

Geen competitie, maar mooie doelpunten, reddingen en acties worden er natuurlijk nog steeds gemaakt. Maak jij dit weekend nou de mooiste lockdown-goal, -actie of -redding en is het vastgelegd? Mooi, want het Auping Doelpunt van de Week gaat – in een iets andere vorm – weer van start. Wie weet is jouw goal, redding of actie dan wel de mooiste van de week. Hierbij dus een reminder: zet de camera aan bij de oefenwedstrijd dit weekend en mail of app jouw inzending. 

De redactie van hockey.nl selecteert elke week de vijf mooiste en opvallendste acties, die meedingen naar de titel Auping Doelpunt van de Week. Helaas alleen inzendingen uit de jeugd tellen mee, aangezien alleen zij wedstrijden mogen spelen.

Hoe werkt het?

 • Stuur de video van de actie, goal of redding vóór dinsdag 9.00 uur. Dat kan via WhatsApp (06-57862503), mail (redactie@hockey.nl) of Facebook Messenger (@hockeynl). De kwaliteit hoeft niet het allerhoogst te zijn, maar je moet ’t natuurlijk wel goed kunnen zien. Originele bestanden – inclusief geluid – gaan voor.
 • Video’s van bijvoorbeeld YouTube.com of Matchday.tv kunnen wij als redactie niet gebruiken, dus stuur echt een bestand en geen link.
 • Dinsdagochtend selecteren we de mooiste acties uit de inzendingen.
 • Dinsdag om 14.00 uur publiceren we de Top 5 op hockey.nl.
 • Vanaf dat moment kan iedereen stemmen!
 • Vrijdag om 12.00 uur sluit de poll en maken we de weekwinnaar bekend.

Auping Doelpunt van het Jaar

Uit alle weekwinnaars wordt met jullie hulp aan het eind van het seizoen het meest spectaculaire doelpunt/actie gekozen. De maker van het Auping Doelpunt van het Jaar 2020/2021 wint niet alleen de eer, maar ook een mooie prijs: een Auping bed ter waarde van 2500 euro.

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Auping. Sponsor van de rust.


8 Reacties

 1. opleidenkey

  Wacht even, snap ik het niet of mis ik iets? WIE gaat die foto of video nemen, geen ouder natuurlijk? De coach heeft wel wat anders te doen. Eigen jeugd dan???

  1. frans-j

   Wat een zeldzame zuurpruim

  2. sven-v

   Er zijn best veel clubs met vaste camera(palen). Daarmee kunnen geïnteresseerden ook vaak de wedstrijden via een stream kijken.

  3. opleidenkey

   Makkelijk scoren fransje. Sommige dingen gaan gewoon even niet. We kunnen wel doen alsof er niets aan de hand is, maar dat is niet zo. Dus doe niet zo flauw, het is toch werkelijk even niet te realiseren nu? En de vaste cameras geven matig beeld en worden niet allemaal geaccepteerd. We moeten de hoop erin houden hoor, alleen wel enigszins reëel.

 2. hw

  Doelpunt van het jaar is bekend. Papa 🏆


Wat vind jij? Praat mee...