Maak jij dit weekend de Auping Actie van de Week?

Geen competitie, maar mooie doelpunten, reddingen en acties worden er natuurlijk nog steeds gemaakt. Maak jij dit weekend nou de mooiste lockdown-goal, -actie of -redding en is het vastgelegd? Mooi, want het Auping Doelpunt van de Week gaat – in een iets andere vorm – weer van start. Wie weet is jouw goal, redding of actie dan wel de mooiste van de week. Hierbij dus een reminder: zet de camera aan bij de oefenwedstrijd dit weekend en mail of app jouw inzending. 

De redactie van hockey.nl selecteert elke week de vijf mooiste en opvallendste acties, die meedingen naar de titel Auping Actie van de Week. Helaas alleen inzendingen uit de jeugd tellen mee, aangezien alleen zij wedstrijden mogen spelen.

Hoe werkt het?

  • Stuur de video van de actie, goal of redding vóór dinsdag 9.00 uur. Dat kan via WhatsApp (06-57862503), mail (redactie@hockey.nl) of Facebook Messenger (@hockeynl). De kwaliteit hoeft niet het allerhoogst te zijn, maar je moet ’t natuurlijk wel goed kunnen zien. Originele bestanden – inclusief geluid – gaan voor.
  • Video’s van bijvoorbeeld YouTube.com of Matchday.tv kunnen wij als redactie niet gebruiken, dus stuur echt een bestand en geen link.
  • Dinsdagochtend selecteren we de mooiste acties uit de inzendingen.
  • Dinsdag om 14.00 uur publiceren we de Top 5 op hockey.nl.
  • Vanaf dat moment kan iedereen stemmen!
  • Vrijdag om 12.00 uur sluit de poll en maken we de weekwinnaar bekend.

Auping Doelpunt van het Jaar

Uit alle weekwinnaars wordt met jullie hulp aan het eind van het seizoen het meest spectaculaire doelpunt/actie gekozen. De maker van het Auping Doelpunt van het Jaar 2020/2021 wint niet alleen de eer, maar ook een mooie prijs: een Auping bed ter waarde van 2500 euro.

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Auping. Sponsor van de rust.


Wat vind jij? Praat mee...