Heb jij dit weekend het Auping Doelpunt van de Week gemaakt?

Dit weekend een mooie goal gemaakt en vastgelegd? Mooi, want het Auping Doelpunt van de Week is weer van start gegaan. Wie weet is jouw goal dan wel Doelpunt van de Week! Hierbij dus een reminder: stuur jouw goal zo snel mogelijk naar ons toe!

De redactie van hockey.nl selecteert elke week de vijf mooiste en opvallendste doelpunten, die meedingen naar de titel Auping Doelpunt van de Week. Van Hoofdklasse tot Dames 36, van Veteranen tot Jongste Jeugd.

Hoe werkt het?

 • Stuur de video van het doelpunt vóór dinsdag 9.00 uur. Dat kan via WhatsApp (06-57862503), mail (redactie@hockey.nl) of Facebook Messenger (@hockeynl). De kwaliteit hoeft niet het allerhoogst te zijn, maar je moet het doelpunt natuurlijk wel goed kunnen zien. Let op: alleen doelpunten van het meest recente weekend (in Nederland) worden gebruikt. Dat is inclusief de bekerronde. Originele bestanden – inclusief geluid – gaan voor.
 • Video’s van bijvoorbeeld YouTube.com of Matchday.tv kunnen wij als redactie niet gebruiken, dus stuur echt een bestand en geen link.
 • Dinsdagochtend selecteren we de mooiste doelpunten uit de inzendingen.
 • Dinsdag om 14.00 uur publiceren we de Top 5 op hockey.nl.
 • Vanaf dat moment kan iedereen stemmen!
 • Vrijdag om 12.00 uur sluit de poll en maken we de weekwinnaar bekend.

Auping Doelpunt van het Jaar

Uit alle weekwinnaars wordt met jullie hulp aan het eind van het seizoen het meest spectaculaire doelpunt gekozen. De maker van het Auping Doelpunt van het Jaar 2021/2022 wint niet alleen de eer, maar ook een mooie prijs: een Auping bed.

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Auping. Sponsor van de rust.


2 Reacties

 1. Kram173

  Verzuu van KZ

 2. EliDijkstra

  Hc Rotterdam J6E1 . Doelpunten staan op hun Instagram: hcrotterdamj6e1. Echt parels.


Wat vind jij? Praat mee...