Maak jij dit weekend het Auping Doelpunt van de Week?

Dit weekend een mooie goal gemaakt en vastgelegd? Mooi, want komend weekend start het Auping Doelpunt van de Week weer. Wie weet is jouw goal dan wel Doelpunt van de Week! Hierbij dus een reminder: zet de camera aan bij de competitiewedstrijd dit weekend en mail of app het mooiste pareltje van een goal.

De redactie van hockey.nl selecteert elke week de vijf mooiste en opvallendste doelpunten, die meedingen naar de titel Auping Doelpunt van de Week. Van Hoofdklasse tot Dames 36, van Veteranen tot Jongste Jeugd.

Hoe werkt het?

  • Stuur de video van het doelpunt vóór dinsdag 09.00 uur. Dat kan via mail (redactie@hockey.nl), Facebook Messenger of Instagram (@hockeynl). De kwaliteit hoeft niet het allerhoogst te zijn, maar je moet het doelpunt natuurlijk wel goed kunnen zien. Let op: alleen doelpunten van de meest recente speelronde (in Nederland) worden gebruikt. Dat is inclusief de bekerronde. Originele bestanden – inclusief geluid – gaan voor.
  • Video’s van bijvoorbeeld YouTube.com of Matchday.tv kunnen wij als redactie niet gebruiken, dus stuur echt een bestand en geen link.
  • Dinsdagochtend selecteren we de mooiste doelpunten uit de inzendingen.
  • Dinsdag publiceren we de Top 5 op hockey.nl.
  • Vanaf dat moment kan iedereen stemmen!
  • Vrijdag om 12.00 uur sluit de poll en maken we de weekwinnaar bekend.

Auping Doelpunt van het Jaar

Uit alle weekwinnaars wordt met jullie hulp aan het eind van het seizoen het meest spectaculaire doelpunt gekozen. De maker van het Auping Doelpunt van het Jaar 2023/2024 wint niet alleen de eer, maar ook een mooie prijs: een Auping bed ter waarde van 2500 euro.

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Auping. Sponsor van de rust.


1 Reactie

  1. liselore.stuut@gmail.com

    Wat kan je winnen?


Wat vind jij? Praat mee...