Martijn van Rosmalen (Berlicum H1) sleept Doelpunt van de Week binnen

Met een overtuigende 48 procent van de stemmen sleepte Martijn van Rosmalen uit Berlicum Heren 1 deze week de titel Auping Doelpunt van de Week binnen. Gefeliciteerd Martijn! Vanaf de kop cirkel was hij tegen Dommel Heren 1 ijzersterk en sleepte een strafcorner keihard en loepzuiver in de kruising.

Tweede werd, met eveneens een oogstrelend doelpunt, Almere’s Terrance Pieters. Hij scoorde in de degradatiewedstrijd tegen hdm met een schitterend lobje over de uitgekomen doelman. Bekijk hier alle goals nog eens.

Vergeet je camera komend weekend niet aan te zetten en stuur de mooiste goals vóór dinsdag 9.00 en onder vermelding van doelpuntmaker, wedstrijd en einduitslag naar redactie@hockey.nl

Doelpunt van het Jaar

Uit alle weekwinnaars selecteert de redactie van hockey.nl eind van het seizoen samen met Auping en twee internationals een Top 5. Dan is het aan jullie om te bepalen wie de winnaar wordt en kan er gestemd worden op het Doelpunt van het Jaar! De maker van het Doelpunt van het Jaar wint een mooie prijs: een bed van Auping ter waarde van €2500,00!


Wat vind jij? Praat mee...