Matis Papa (Pinoké JA1) wint Auping Doelpunt van de Week

Matis Papa uit de JA1 van Pinoké heeft met zijn technische hoogstandje het Auping Doelpunt van de Week 23 en 24 september gewonnen. Gefeliciteerd Matis! Maurits Smal (Berkel en Rodenrijs Heren 1) en Tom Beumer (IJsseloever JA1) werden respectievelijk 2e en 3e met eveneens schitterende goals. 

Het stemmen verliep deze week even wat anders dan andere weken: doordat er vals werd gespeeld met automatische scripts (stembotjes) waren we genoodzaakt alle deelnemers weer op 0 te zetten, waarna er 1 (eerlijke) stemdag overbleef. Daaruit is Matis nu als winnaar naar boven gekomen, met 43 stemmen. Hij is na Joppe Stappenbelt uit JB1 de 2e Pinoké-speler op rij die de verkiezing wint.

Hij nam de bal knap aan in de cirkel, wipte hem in zijn aanname ophoog en knalde de bal uit de lucht achter de keeper van Qui Vive JA1. Heerlijke goal! Ook de andere inzendingen van deze week waren de moeite van het bekijken meer dan waard. Kijk ze hier allemaal nog eens terug.

Houd komend weekend de videocamera’s weer in aanslag om de mooiste doelpunten vast te leggen, en mail deze pareltjes naar: redactie@hockey.nl.

Doelpunt van het Jaar

Uit alle weekwinnaars selecteert de redactie van hockey.nl eind van het seizoen samen met Auping en 2 internationals een Top 5. Dan is het aan jullie om te bepalen wie de winnaar wordt en kan er gestemd worden op het Doelpunt van het Jaar! De maker van het Doelpunt van het Jaar wint een mooie prijs: een bed van Auping ter waarde van €2500!

matis papa dvdw


Wat vind jij? Praat mee...