Max Thönissen (Fletiomare H1) wint Auping Doelpunt van de Week

Max Thönissen van Fletiomare Heren 1 heeft deze week, met maar liefst 49,3 procent van de stemmen, het Auping Doelpunt van de Week gewonnen. Gefeliciteerd Max! 

Na een door de verdediging geblokkeerde backhanduithaal vliegt de bal hoog richting de stip. Thönissen strekt zich uit en geeft de bal hoog boven zijn hoofd een tik: goal! Zo één maak je er maar 1 keer, en dus zeker een verdiende winnaar! Ook runner-up Renske Balemans (Push MD1) maakte met haar flats in de kruising een prachtige goal. Bekijk hier alle 5 de goals nog eens.

Niet vergeten komend weekend de camera’s weer aan te zetten, en de mooiste goals te mailen naar redactie@hockey.nl. Wij zijn nu alweer benieuwd!

Doelpunt van het Jaar

Uit alle weekwinnaars selecteert de redactie van hockey.nl eind van het seizoen samen met Auping en 2 internationals een Top 5. Dan is het aan jullie om te bepalen wie de winnaar wordt en kan er gestemd worden op het Doelpunt van het Jaar! De maker van het Doelpunt van het Jaar wint een mooie prijs: een bed van Auping ter waarde van €2500!

max thonissen dvdw


Wat vind jij? Praat mee...