Van der Weerden klust bed in elkaar voor winnaar Doelpunt vh Jaar

Mink van der Weerden stond eerder deze maand bij Coen Crone van Uden Heren 1 voor de deur. Met zijn schitterende, uit de loop geslagen, backhand sleepte Coen Crone van Uden Heren 1 afgelopen seizoen veruit de meeste stemmen in de wacht bij de verkiezing van het Auping Doelpunt van het Jaar 2018-2019.

Daarmee won hij niet alleen de eer die past bij deze prachtige titel, maar ook een schitterend nieuw bed van Auping ter waarde van 2500 euro. Met het bed ‘onder zijn arm’ reisde international Van der Weerden daarom af naar het huis van Crone om de prijs af te leveren en hoogstpersoonlijk in zijn kamer in elkaar te zetten.

Bekijk de video!

De winnende treffer:

Wil jij nou ook kans maken op een nieuw bed? Doe dan mee aan Auping Doelpunt van de Week.

Hoe werkt het?

Elke week selecteert hockey.nl vijf goals voor het Auping Doelpunt van de Week. Inzendingen moeten iedere dinsdag voor 09:00 verstuurd zijn naar redactie@hockey.nl. Om 14:00 wordt dan de selectie bekendgemaakt en kan er gestemd worden. Vrijdag om 12:00 wordt de poll gesloten en is de nieuwe weekwinnaar bekend.

Auping Doelpunt van het Jaar

Uit alle weekwinnaars wordt met jullie hulp aan het eind van het seizoen het meest spectaculaire doelpunt gekozen. De maker van het Auping Doelpunt van het Jaar 2019/2020 wint niet alleen de eer, maar ook een mooie prijs: een Auping bed ter waarde van 2500 euro.


2 Reacties

  1. Jandebouv

    Broertje van Yordi? (griekse ij , o, er, dé, ie) goed gerade

  2. ericst29

    Staat die rooie daar in Japan in d`r nakie op haar balkon? Leuk zeg, dat pakt die Udenaar dan ook nog even mee.


Wat vind jij? Praat mee...