Pien Oostwegel (HGC MB1) wint Auping Doelpunt van de Week

Pien Oostwegel uit HGC MB1 heeft met haar schitterende backhand hoog over de keeper het Doelpunt van de Week van 14 – 15 april gewonnen. Gefeliciteerd Pien!

Het was een nek-aan-nek race met Loeke de Smet (QZ Dames 1), die de bal met haar forehand keihard in de korte hoek achter de keepster van Wageningen sloeg. Pien haalde uiteindelijk met haar backhand, die met een prachtig boogje over de keepster van Pinoké zeilde en in de kruising landde, twee stemmen meer en mag zich dus winnares noemen deze week. Bekijk hier alle goals nog eens.

Vergeet je camera komend weekend niet aan te zetten en stuur de mooiste goals vóór dinsdag 9.00 en onder vermelding van doelpuntmaker, wedstrijd en einduitslag naar redactie@hockey.nl

Doelpunt van het Jaar

Uit alle weekwinnaars selecteert de redactie van hockey.nl eind van het seizoen samen met Auping en twee internationals een Top 5. Dan is het aan jullie om te bepalen wie de winnaar wordt en kan er gestemd worden op het Doelpunt van het Jaar! De maker van het Doelpunt van het Jaar wint een mooie prijs: een bed van Auping ter waarde van €2500,00!


Wat vind jij? Praat mee...