Ralph Steegman (Bloemendaal H4) wint Auping Doelpunt van de Week

Ralph Steegman wint deze editie van het Auping Doelpunt van de Week. Hij ontving van de vijf genomineerden de meeste stemmen, ruim een derde. De Bloemendaler krijgt rand cirkel de bal op zijn backhand, twijfelt geen moment en slaat een streep in de kruising. Deze superspits speelt zeker bij kersverse Euro Hockey League-winnaar Bloemendaal Heren 1? Neen! Steegman komt uit voor Heren 4 van de Mussen. Gefeliciteerd, Ralph!

Bekijk hier alle genomineerde goals van deze week nog eens. En vergeet je camera komend weekend niet aan te zetten en stuur de mooiste goals vóór dinsdag 9.00 uur en onder vermelding van doelpuntmaker, wedstrijd en einduitslag naar redactie@hockey.nl

Doelpunt van het Jaar

Uit alle weekwinnaars selecteert de redactie van hockey.nl eind van het seizoen samen met Auping en twee internationals een Top 5. Dan is het aan jullie om te bepalen wie de winnaar wordt en kan er gestemd worden op het Doelpunt van het Jaar! De maker van het Doelpunt van het Jaar wint een mooie prijs: een bed van Auping ter waarde van €2500,00!

 


1 Reactie

  1. JoostS

    het laat de creativiteit en onbevangenheid van jeugd zien!


Wat vind jij? Praat mee...