Sebastiaan Buisman (Schiedam H1) wint Auping Doelpunt van de Week

Sebastiaan Buisman van Schiedam Heren 1 heeft deze week het Doelpunt van de Week gewonnen. Gefeliciteerd! Buisman maakte in de wedstrijd tegen DSHC H1 een prachtige actie langs de zijlijn, kwam naar binnen, omspeelde de keeper en pushte de bal al vallend in het net. Zo’n actie waarvan je als hij mislukt zegt: had dan gewoon voorgegeven! Maar als hij wel lukt: dan kan je er alleen maar heel hard voor applaudisseren. 

Buisman won met 36,4 procent van de stemmen en werd op de hielen gezeten door Reinder van ’t Hek van Pinoké JD2. Hij verdient met zijn prachtige goal en 32,6 procent van de stemmen een eervolle vermelding. Reinder hield zijn lichaam goed tussen de tegenstander en de bal en haalde vervolgens verwoestend uit: een prachtige knal in het dak van de goal. Hier kun je alle goals nog eens bekijken.

Komend weekend wordt er op alle velden in Nederland weer volop competitie gespeeld en dus kijken wij nu alweer uit naar de mooiste goals in onze mailbox! Mail ze naar redactie@hockey.nl, ovv wedstrijd, doelpuntenmaker en score.

Doelpunt van het Jaar

Uit alle weekwinnaars selecteert de redactie van hockey.nl eind van het seizoen samen met Auping en 2 internationals een Top 5. Dan is het aan jullie om te bepalen wie de winnaar wordt en kan er gestemd worden op het Doelpunt van het Jaar! De maker van het Doelpunt van het Jaar wint een mooie prijs: een bed van Auping ter waarde van €2500,00!


Wat vind jij? Praat mee...