Stem op het Auping Doelpunt van het Jaar 2016/2017!

Het was een seizoen vol prachtige inzendingen voor het Auping Doelpunt van de Week. Honderden goals kregen we ingestuurd en dankzij jullie stemmen kwamen daar 22 weekwinnaars uit. Internationals Margot van Geffen en Mink van der Weerden kozen daar vanuit Brussel en Londen samen met Auping en de redactie van hockey.nl de vijf mooiste van uit. Deze dingen mee naar de titel ‘Auping Doelpunt van het Jaar’!

De vijf genomineerden zijn Daan van der Velden van AMVJ H1, Joppe Stappenbelt van Pinoké JB1, Max Thönissen van Fletiomare H1, Teppo de Vries van Hilversum JD1 en Matis Papa van Pinoké JA1. Nu is het aan jou als kijker. Welke vind jij de mooiste? Breng je stem uit op hockey.nl/doelpuntvdweek!

Er kan een week gestemd worden. Dat betekent dat de poll op woensdag 5 juli om 13.00 uur sluit.

Auping Doelpunt van het Jaar

De maker van het Doelpunt van het Jaar 2016/2017 wint niet alleen de eer, maar ook een mooie prijs: een bed ter waarde van € 2500!
Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Auping. Sponsor van de rust. 


4 Reacties

 1. annetwerk

  Daan Vd velden hoort echt in dat fantastische bed bij te komen van zijn hockeyacties

 2. jeroenmeijer

  Jammer dat Teppo (jongens D) wat moeilijker via Social media stemmen kan ronselen. Op die leeftijd al zo'n mooie actie....

  1. Derrick Bijker

   Zeker een mooie actie, maar als teamgenoot word je toch minder blij van dit soort gepiel. Ach, normaalgesproken legt hij vast de bal af aan een vrijstaande teamgenoot 😉

 3. gburbidge

  wordt de score nog ververst? Er wordt gestemd maar je ziet geen verschuivingen meer in de percentages?


Wat vind jij? Praat mee...