Winnaar Auping Doelpunt van de Week: Hidde Ribbert (USHC H1)

Hidde Ribbert is deze week de winnaar van het Doelpunt van de Week! Door middel van een lobje wist Hidde niet alleen de keeper te passeren, maar ook de meeste stemmen binnen te halen. Gefeliciteerd Hidde!

De verdediger van USHC ontfutselt de bal van tegenstander Overbos en speelt naar voren om een counter in te leiden. Via een kaats komt de bal bij Hidde terecht ter hoogte van de middenlijn. Met een liftje speelt Hidde de laatste man uit waarna en niemand meer tussen hem en de keeper staat. Met grote stappen stormt de spits van USHC de cirkel binnen en ziet dat de keeper ver uit zijn doel staat. Hidde draait zodat de keeper niet bij de bal kan komen. Vervolgens wipt hij de bal omhoog en tikt hem met een boogje over de keeper. Een belangrijke treffer want USHC wint uiteindelijk met 3-2 van Overbos.

Wil jij ook kans maken op het Doelpunt van de Week? Zorg dan dat komende weekend jouw goal wordt gefilmd en stuur de inzending zo snel mogelijk op. Dat kan via een mail naar redactie@hockey.nl, een DM op Instagram of WhatsApp (0657862503). Succes! 

Bekijk hieronder nog een keer de winnaar van deze week: 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door hockey.nl (@hockeynl)


Wat vind jij? Praat mee...