Wouter Nijhof (Nijmegen JD1) maakt Doelpunt van de Week

Wouter Nijhof uit Nijmegen JD1 is deze week de winnaar geworden van het Doelpunt van de Week. Zijn push uit de draai leverde maar liefst 1163 stemmen op. Gefeliciteerd Wouter!

Hij neemt de bal aan, draait dan vliegensvlug naar zijn forehand, waardoor de keeper compleet op het verkeerde been wordt gezet, en pusht langs de keeper: goal! Een verdediger van HTC Uhlenhorst probeert glijdend nog de bal voor de goal weg te tikken, maar dat lukt niet meer. Een prachtige goal van Wouter Nijhof voor Nijmegen JD1, vonden ook de 1163 stemmers. En dat de Nijmeegse jongens uiteindelijk met 3-5 van hun Duitse opponenten verloren, ach, dat maakt dan eigenlijk niets meer uit.

De enige maar prachtige runner-up deze week verdient ook credits. Anne Wiegers van Schaerweijde Dames 1 ontving in totaal 750 stemmen voor een prachtig mooi uitgespeelde goal. 2 speelsters, 2 balcontacten, 2 slidings: 1 beeldschoon doelpunt. Bekijk de 2 doelpunten van deze week hier nog eens terug.

Speel je een wedstrijd dit weekend? Niet vergeten de camera’s aan te zetten! We ontvangen graag weer de mooiste goals op redactie@hockey.nl

Wouter Nijhof DvdW


Wat vind jij? Praat mee...