Eerste Klasse (D): Fletiomare stoot Schaerweijde van de troon

In Poule B won Fletiomare met 2-1 van Schaerweijde en nam daardoor de koppositie over. De ploegen hielden het spannend: de winnende goal werd pas in de slotseconden van de wedstrijd gemaakt. De koplopers in de andere poules, Amstelveen, Warande en Zwolle, zijn nog altijd zonder puntverlies.ย 

Poule A

Ook Leiden slaagde er niet in om Amstelveen de eerste puntjes af te snoepen. De Amstelveense dames staan na de 0-1 nog altijd ongeslagen aan kop in poule A. Runner-up Alphen verspeelde punten bij concurrent Overbos, waar de ploeg met 2-1 verloor. De wedstrijd was tot de laatste minuut spannend: toen pas scoorde Overbos uit een strafcorner de winnende goal. Daardoor staan Overbos en Alphen nu in punten gelijk. Alkmaar haalde de eerste drie punten van het seizoen binnen door met 2-1 te winnen van Qui Vive. De promovendus staat daardoor nog altijd puntloos onderaan.

Poe, poe, hรจ, hรจ, nou, nou, we hebben eindelijk onze eerste drie punten gepakt bij een thuiswedstrijd! En het bleef…

Geplaatst door Overbos Dames 1 op Maandag 9 oktober 2017

Poule B

Fletiomare heeft de koppositie overgenomen van Schaerweijde. In de topper in poule B werd het 2-1 voor Fletio. Het betekent het eerste puntverlies voor Schaerweijde, dat daardoor meteen zakt naar de tweede plaats. De winnende goal viel pas in de laatste seconden van de wedstrijd. Jawohl, concludeerden de dames van Fletiomare: een Duitse overwinning.

#TEAMTOPPER Jawohl, een Duitse overwinning, met in de laatste seconde de winnende goal (2-1)! ๐ŸŽ‰๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ช๐Ÿผ Ook vandaag stonden…

Geplaatst door Fletiomare Dames 1 op Zondag 8 oktober 2017

Poule C

Weinig verrassende uitslagen in Poule C. De gehele top 4 won, waardoor Warande nog altijd zonder puntverlies de lijst aanvoert. De spannendste wedstrijd was misschien wel die in de middenmoot, tussen Goirle en HCAS. De dames uit Goirle hadden niet echt een topsport-ontbijt, maar haalden er wel een goede boodschap uit voor de wedstrijd. Kom aan! Het doelpuntrijke duel eindigde uiteindelijk in 4-4.

Vandaag is het weer tijd om te KNALLEN!! ๐Ÿ”ฅ HCAS D1 – GOIRLE D1 ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ“ Asten๐Ÿ•œ 12.30uDrie punten pakken #KOMAAAAAAAAN

Geplaatst door MHC Goirle Dames 1 op Zondag 8 oktober 2017

Poule D

EHV kon koploper Zwolle niet de eerste puntjes afpikken en verloor met 2-1. Daardoor staat de ploeg nu vierde en moet het Naarden en Gooische, die allebei wonnen, boven zich dulden. Zwolle liet nog geen enkel punt liggen en is koploper.

Apeldoorn pakte de eerste twee punten van het seizoen. Het hadden er ook drie kunnen zijn: de dames stonden tot tien minuten voor tijd met 4-2 voor tegen GHBS. Dit werd door de Groningers echter nog knap omgebogen in een gelijkspel. De serie shoot-outs die volgde was weer wel voor Apeldoorn.

Dames 1 winnen de shoot outs! De eerste punten zijn binnen!Wat werden de supporters vandaag langs de lijn verwend. Een…

Geplaatst door AMHC Apeldoorn – Dames 1 op Zondag 8 oktober 2017


1 Reactie

  1. edouardvdh

    Ook voor de arbitrage was dit een leuke pot :-)


Wat vind jij? Praat mee...