Eerste Klasse (D): Naarden, Zwolle en EHV delen koppositie

In de Eerste Klasse A won koploper Amstelveen met liefst 7-1 van Alkmaar. In Poule D delen Naarden (foto), Zwolle en EHV na twee wedstrijden de koppositie.

Poule A

Wedstrijdverslagen op de Facebookpagina’s van de deelnemende teams worden door ons altijd zeer gewaardeerd. Zo lazen we dat Suzanne, speelster van Overbos Dames 1, jarig was terwijl ze daarover tegen de rest van het team haar mond dicht hield. Pas in de warming-up kregen haar teamgenoten in de smiezen wat er gaande was. Het bleek de ideale voorbereiding; Overbos won met 0-1 van Alliance en staat daardoor met vijf punten op een keurige derde plaats.

Poule B

Dankzij een 5-0 overwinning op HUDITO gaat Schaerweijde met zes punten soeverein aan de leiding. In de achtervolging zijn Houten en Phoenix met vijf punten en Fletiomare met vier punten. De twee laatstgenoemde clubs speelden tegen elkaar met liefst 4-4 gelijk, waarna Phoenix in de shoot-out-serie aan het langste eind trok. Voor Fletiomare was dat geen reden om teamtopper Eefje – assist, nuchtere shoot-out en een fanclub – niet in het zonnetje te zetten.

Poule C

De speelsters van Warande scoorden drie keer tegen Oedenrode (3-0), dat na twee wedstrijden nog altijd nul punten heeft. Warande heeft als trotse koploper een voorsprong van één punt op achtervolgers MEP en Hopbel. De dames van Venlo wonnen met 3-2 van Oss en waren zo slim om twee goals te filmen en die op Twitter te plaatsen.

Poule D

Drie clubs zijn na twee wedstrijden nog altijd zonder puntverlies: Naarden, Zwolle en EHV. Naarden boekte een 4-2 overwinning op Upward en werd door de voorzitter getrakteerd op een prijs die – geconcludeerd na het zien van onderstaande foto – zeer werd gewaardeerd.

Yeah! Opnieuw 3 punten! 4-2 op eigen veld tegen Upward 🙂! Party!Kratje van de voorzitter! Topper!

Geplaatst door Naarden Dames 1 op Zondag 17 september 2017


Wat vind jij? Praat mee...