Eerste klasse (D): Ook online succes voor koploper Fletiomare

In de Eerste Klasse Dames werden afgelopen zondag weer spannende potten op de mat gelegd. Qui Vive droeg de rode lantaarn over aan Haarlem in Poule A, Fletiomare blijft winnen in Poule B, Eindhoven bleef koel in de shoot-outs tegen Venlo in Poule C en EHV kwam de top 3 binnen in Poule D. 

Poule A

Gesteund door het meegereisde eigen publiek hebben de dames van Qui Vive zondag de laatste plek op de ranglijst vaarwel gezegd en overgedragen aan Haarlem door in een onderling duel overtuigend met 6-0 te winnen. Dat betekende de eerste zege dit seizoen voor Qui Vive Dames 1 en dat smaakt naar meer zo valt te lezen op hun Facebook-pagina.

Vandaag voor het eerst dit seizoen de zoete smaak van overwinning geproefd. 3 punten binnen gesleept tegen Haarlem. Net…

Geplaatst door Qui Vive Dames 1 op Zondag 5 november 2017

Poule B

Koploper Fletiomare kende zondag naar eigen zeggen een top-zondag. De ploeg uit Utrecht boekte namelijk niet alleen op maar ook buiten het veld (online) succes. Binnen de lijnen werd met 3-1 gewonnen van Hudito waardoor de koppositie gehandhaafd blijft en op Facebook bereikte de pagina van Fletiomare Dames 1 de grens van 500 volgers. Proficiat!

3 punten én 500 volgers, wat een top-zondag🎉 Vandaag hebben wij met 3-1 van Hudito dames 1 gewonnen. Deze week is Juun…

Geplaatst door Fletiomare Dames 1 op Zondag 5 november 2017

Poule C

Venlo won dit seizoen tot dusver al hun thuisduels, maar daar wisten de dames van Eindhoven zondag een stickje voor te steken. Dankzij drie op rij gestopte shootouts door de Eindhovense keepster Anke namen de bezoekers twee punten mee naar huis.

“Venlo uit, altijd lastig!”Inderdaad! Op één of andere manier hadden we veel moeite met het veld en kwamen we maar…

Geplaatst door HC Eindhoven Dames I op Zondag 5 november 2017

Poule D

De dames van EHV hebben zondag plek drie op de ranglijst van Poule D overgenomen van Naarden dankzij een 3-1 thuiszege op diezelfde ploeg uit het Gooi. Ten grondslag aan de overwinning lag, zo lezen we in het wedstrijdverslag op hun Facebook-pagina, een nieuw spelsysteem. Maar wellicht stapte de Enschedese ploeg zondag ook met net wat meer vertrouwen het veld op nadat ze deze zomer de mannen van Naarden hadden verslagen. Buiten het veld..

Lieve EHV’ers,Gisteren stond er een zware pot op het programma. Naarden kwam op bezoek naar Enschede. Deze ploeg had…

Geplaatst door EHV Dames 1 op Maandag 6 november 2017


Wat vind jij? Praat mee...