Eerste Klasse (D): Overbos wint in drie dagen twee keer van AthenA

Om precies te zijn zes potjes gingen er door in de Eerste Klasse Dames. De meeste bikkels waren te vinden in poule A. In poule D werd alles afgelast. 

Poule A

In Poule A konden vier wedstrijden doorgaan, twee wedstrijden (Myra – Amstelveen en Qui Vive – Zoetermeer) worden later ingehaald. Bij het niet in actie komen van koploper Amstelveen had runner-up Leiden de koppositie kunnen pakken. Hád, want Leiden verloor met 0-1 op bezoek bij nummer 3 op de ranglijst Alliance. Daardoor blijft Amstelveen, zonder in actie te komen, lijstaanvoerder. Overbos heeft een duidelijk punt gemaakt tegen AthenA. De ploeg staat nog onder AthenA, maar won vrijdagavond eerst in een bekerduel van hen (5-2) en vervolgens zondag opnieuw (6-2).

🔴⚪️ De wedstrijd vandaag gaat gewoon DOOR!! 12.30 LOHC Dames 1 – Alliance Dames 1 ⚪️🔴Trek je dikste jas aan en kom ons…

Geplaatst door LOHC Dames 1 op Zondag 18 maart 2018

Overwinningsdansje!

Gister hebben we weer tegen Athena gespeeld en dat ging weer meer dan prima! Nadat we vrijdagavond namelijk met 5-2 van dit team hadden gewonnen, hebben we gister met 6-2 gewonnen! Dus dat voelt goed. In twee wedstrijden elf doelpunten maken, betekent dat we op de goede weg zijn. En dat hadden er gister eigenlijk zelfs nog meer kunnen zijn! We hebben af en toe goed hockey laten zien en we waren Athena de hele wedstrijd de baas. Hopelijk zijn we aankomende zondag nog scherper en kunnen we weer 3 punten halen!Er zijn dus heel wat doelpunten gemaakt gister. Zo heeft Roos tijdens twee strafcorners de bal keihard in het doel geslagen op de perfecte hoogte. Maaike heeft ook tijdens de strafcorner de bal mooi in het doel geflatst en ook Jente heeft een tip-in gemaakt met de strafcorner. Die strafcorners liepen gister dus wel goed! Marielle heeft ook gescoord door op de goede plek te staan en de bal mooi in het doel te lopen, na een goede voorzet van Juul. En Donna heeft ook nog een doelpuntje meegepakt, uit een strafcorner die niet helemaal goed ging, maar waar Loes uiteindelijk nog op doel kon slaan en Donna goed oplette en de bal binnen tipte. Zes mooie doelpunten dus!Dan willen we nog even al onze supporters bedanken, want wat was het koud gister! Respect voor jullie!En dan nog de quote van deze week:Bij twijfel doen!

Geplaatst door Overbos Dames 1 op Maandag 19 maart 2018

Poule B

Slechts één potje ging er door in poule B. Phoenix achtte de velden bespeelbaar genoeg en trad thuis aan tegen Schiedam. Dé kans om de derde plaats af te snoepen en een plaatsje te stijgen, maar dat lukt Phoenix niet. Door de winst staat Schiedam nog steviger op de derde plaats.

Hatseflats !! 2-5 winst bij Phoenix uit 💪

Geplaatst door HC Schiedam Dames 1 op Zondag 18 maart 2018

Poule C

Goirle was on fire afgelopen weekend met én bekerwinst én winst op zondag. Dus Edwin: geen looptraining deze week toch? Door de winst vestigt Goirle zich nog steviger in de middenmoot en blijft Civicum hekkensluiter. De dames van Goirle waren enigszins verbaasd dat de wedstrijd doorging, valt in hun verslag te lezen. Het was meteen ook de enige wedstrijd in hun poule die werd gespeeld zondag. In de top van de ranglijst is er dus verder niets veranderd.

🔥 WAT EEN DUBBELWEEKEND 🔥Goirle Dames 1 had voor het eerst een weekend met twee wedstrijden waarin het om de punten…

Geplaatst door MHC Goirle Dames 1 op Maandag 19 maart 2018

Poule D

Alles rustig in poule D: geen enkele wedstrijd ging door en dus blijft de ranglijst ongewijzigd.


Wat vind jij? Praat mee...