Eerste Klasse (D): Zwolle en EHV delen koppositie nog altijd

In de Eerste Klasse C won Zwolle met 6-0 van GHBS, waardoor het de koppositie behield. In poule D liep Naarden als één van de drie koplopers tegen puntverlies aan. Zwolle (foto) en EHV wonnen wel en delen de eerste plaats nu.

Poule A

Ondanks de laatste plaats op de ranglijst en drie nederlagen op rij blijven de dames van Alkmaar uiterst vrolijk. Althans, dat leiden we af aan hun onderstaande Facebookpost, waar een gezonde dosis zelfspot uit blijkt. Na de druilerige dagen van de afgelopen tijd regende het zondag doelpunten, alleen wel aan de verkeerde kant, aldus de ploeg zelf. Tevens hielden ze, met de stand van het klassement in beeld, hun smartphone op zijn kop – en wat bleek? Toen stond Alkmaar bovenaan.

Iets later dan normaal, excuses! Na de druilerige dagen van de afgelopen tijd regende het vandaag weer…

Geplaatst door Alkmaar dames 1 op Woensdag 20 september 2017

Poule B

In poule B bleef Phoenix in het spoor van koploper Schaerweijde, dat na drie wedstrijden nog altijd geen puntverlies heeft geleden. Phoenix, dankzij een gewonnen shoot-out-serie acht punten uit drie wedstrijden, kreeg DSHC op bezoek en boekte via vier verschillende doelpuntenmakers een 4-1 overwinning. Dat was voor de dames reden om – zie hieronder – gezellig op de foto te gaan.

Ook een foto gemaakt? Mail die naar redactie@hockey.nl, app hem naar ons telefoonnummer 06-57862503 of plaats hem op social media en wie weet zie je hem volgende week in deze round-up terug.

Poule C

In poule C is Warande de enige ploeg die alle drie de wedstrijden heeft gewonnen. De koploper won met 1-0 van Goirle, heeft negen punten uit drie duels en schreef na de overwinning onderstaand wedstrijdverslag op Facebook.

Goirle Dames 1 wordt moeizaam met 1-0 verslagen. Hé hé was het eindelijk een zonnetje, klagen we nog steeds… het was…

Geplaatst door Warande Dames 1 op Zondag 24 september 2017

Poule D

Twee koplopers heeft poule D na drie speelrondes. Vorige week waren het er nog drie, maar Naarden speelde zondag gelijk tegen Amersfoort. Het won de shoot-out-serie wel, waardoor het nu acht punten heeft. Zwolle versloeg thuis GHBS, EHV won uit bij GCHC en schreef daar op Facebook een wedstrijdverslag over, wat door ons altijd zeer wordt gewaardeerd.

Lieve EHV'ers,GCHC uit, altijd lastig. Er gaat niets boven Groningen, dat werd onze Duitse coach vandaag qua afstand…

Geplaatst door EHV Dames 1 op Zondag 24 september 2017


1 Reactie

  1. hockey

    .


Wat vind jij? Praat mee...