Eerste Klasse (D): Zwolle neemt koppositie over van Gooische

Ook in de Eerste Klasse Dames is de tweede helft van het seizoen van start gegaan. In Ppoule A en D werden veel wedstrijden gespeeld, in Poule B en C gingen slechts twee wedstrijden door. Poule D kent na zondag een andere koploper: in de kraker nam Zwolle de koppositie over van Gooische. Myra Dames 1 verloor weliswaar in Poule A, maar had wel het meest enthousiaste publiek. 

Poule A

De top 3 kwam ongeschonden uit de winterstop: zowel koploper Amstelveen als Leiden en Alliance wist te winnen. Myra valt buiten die top 3 en staat nu vierde na het 1-3 verlies tegen middenmoter Xenios. De dames uit Amstelveen werden wel flink aangemoedigd, door het G-team van de club. Het verlies is dan ook zeker niet aan hen te wijten, verzekeren de dames. ‘Het beste publiek dat we ons konden wensen!’

Vanochtend kregen we het bericht dat het veld was goedgekeurd! Dat betekent dat we vandaag weer de competitie gingen…

Geplaatst door Myra Dames 1 op Zondag 4 maart 2018

YESSS Amstelveen D1 is terug op je beeldschermmm 😏🔥🔥🔥🔥 dat is sowieso al een positief bericht maar om het nóg leuker te…

Geplaatst door Amstelveen Dames 1 op Zondag 4 maart 2018

Poule B

In Poule B konden maar twee wedstrijden doorgaan. Schaerweijde snoepte de koppositie af van Fletiomare, maar met een wedstrijd meer gespeeld zegt dat natuurlijk weinig. Houten won van hekkensluiter Etten-leur, waardoor de wedstrijd voor hen niet uitliep op een ‘Etteleurstelling’. Twee teams dus goed van start, en precies die twee teams treffen elkaar volgende week zondag.

Drie punten binnen! De eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft hebben we met 4-1 gewonnen van Etten-Leur. Na een…

Geplaatst door HC Houten Dames 1 op Zondag 4 maart 2018

Vandaag zijn we goed van start gegaan tegen Hudito Dames 1. De eerste drie punten zijn een feit! Volgende week spelen wij om 12:30 tegen Houten Dames 1 thuis in de kuil. Graag tot dan!!

Geplaatst door Schaerweijde Dames 1 op Zondag 4 maart 2018

Poule C

Ook in Poule C gingen slechts twee wedstrijden door. Koploper Eindhoven trof hekkensluiter Civicum. Appeltje-eitje zou je zeggen als je naar de ranglijst kijkt: het onderlinge verschil voorafgaand aan de wedstrijd was 28 punten. Toch had Eindhoven moeite en had Civicum, getuige het verslagje, nog kans op de winst ook. In de tweede helft was het echter toch Eindhoven dat de winst veilig stelde. Ook Oss en Venlo gingen ondanks de kou toch van start en verdeelden uiteindelijk de punten.

1-0 winst!! We mochten vandaag weer om het “echie” spelen. Civicum uit, altijd lastig. En dat bleek! De eerste helft was…

Geplaatst door HC Eindhoven Dames I op Zondag 4 maart 2018

Poule D

Alleen Naarden en Upward kwamen niet in actie in Poule D: de rest van de wedstrijden gingen gewoon door. Met de kraker Gooische – Zwolle als hoogtepunt, de nummer één tegen de nummer twee. Zwolle won en nam daardoor de koppositie over. Daarnaast was er een opsteker voor Beuningen. Die ploeg won op eigen zandveld van het twee plaatsen hoger staande GHBS. En dat allemaal dankzij een ‘weergaloze Sophie’!

Geplaatst door HC Zwolle Dames Één op Zondag 4 maart 2018

Dames 1 – GHBS 3-2We zijn weer begonnen! Lang was het onzeker of de wedstrijd door kon gaan, maar uiteindelijk hebben…

Geplaatst door MHC Beuningen Dames 1 op Maandag 5 maart 2018

De stand per 4 maart

 


Wat vind jij? Praat mee...