Eerste Klasse (H): Koplopers Myra en Naarden verliezen allebei

In poule A raakten de twee koplopers Myra en Naarden allebei hun ongeslagen status kwijt. In poule B hebben Ring Pass Delft en Alecto vijftien punten uit vijf wedstrijden en ook in poule D is er nog steeds een ploeg die alles heeft gewonnen: Hattem.

Poule A

De twee koplopers Myra en Naarden gingen zondag allebei onderuit tegen hun naaste belagers. Myra verloor van Xenios (3-2) en Naarden van Hilversum (4-2), waardoor de twee koplopers hun voorsprong op hun twee achtervolgers zagen slinken tot een punt. In de onderste regionen boekte VVV tegen Reigers zijn eerste overwinning van het seizoen, waardoor het van de elfde naar de tiende plaats steeg.

Het puntloze Strawberries verloor voor de vijfde keer op rij. De hekkensluiter feliciteerde tegenstander Spandersbosch via Facebook.

Zie hieronder een foto van Spandersbosch H1. De spelers lachen weliswaar niet, maar dat doen ze vandaag wel. Dit team is…

Geplaatst door KHC Strawberries Heren 1 op Zondag 8 oktober 2017

 

Poule B

Ommoord droeg de laatste plaats over aan Roomburg door tegen Zoetermeer gelijk te spelen en de shoot-out-serie na een 3-1 achterstand alsnog te winnen. Dat kwam mede dankzij wat geluk: een bal op de paal bij de tegenstander en een strafbal die er via de keeper in ging. Wie trouwens interesse heeft: meedoen aan de Toto van Ommoord Heren 1 kan nog steeds.

De Ommoord Heren 1 toto, maak kans op leuke prijzen. Koop nu (voor maar €10,-) een toto en maak kans op leuke prijzen….

Geplaatst door Ommoord Heren 1 op Woensdag 27 september 2017


Poule C

In een onderlinge confrontatie speelden Helmond en HCAS met 3-3 gelijk, waardoor ze allebei achterop raakten in de strijd om de koppositie. De nummers drie en vier van de ranglijst hebben nu een achterstand van vier punten op koploper Venlo.

HOD maakte voor het eerst kennis met de shoot-out-serie en won meteen. Reden genoeg voor de ploeg uit Valkenswaard om weer een wedstrijdverslag op Facebook te delen.

Poule D

IJsseloever heeft de koppositie niet meer in handen na het gelijkspel en de verloren shoot-out-serie tegen GCHC, wat de eerste verliespunten van dit seizoen betekende. Hattem won wel, met 6-0 van EHV, en heeft daardoor als enige ploeg in poule D vijftien punten uit vijf wedstrijden.

GCHC H1 – HCIJ H1: 1-1 Vandaag stond de wereldreis naar Groningen op het programma. We verzamelden net voor de…

Geplaatst door HCIJ IJsseloever H1 op Zondag 8 oktober 2017


Wat vind jij? Praat mee...