Eerste Klasse (H): Alecto promoveert naar Overgangsklasse

Door een 2-0 zege op laagvlieger Roomburg stelde Alecto zondag in poule B promotie naar de Overgangsklasse veilig. Wat er nog meer gebeurde in de Eerste Klasse Heren, lees je in deze round-up.

Poule A

In poule A waren er geen verschuivingen in de bovenste drie plekken, die aan het eind van het seizoen promotie naar de Overgangsklasse opleveren. Naarden, Hilversum en Xenios zijn onderhand zo goed als zeker gepromoveerd. In de strijd om de vierde plek, die deelname aan de play-offs betekent, zakte Bennebroek van de vierde naar de zesde plaats door een nederlaag tegen koploper Naarden.

Helaas nam de trouwe verslaggever van de Facebookpagina van Spandersbosch afgelopen weekend afscheid. Hij gaat een tripje down under maken. Als liefhebbers van het genre van wedstrijdverslagen op Facebook gaan we de volledige anonieme verslaggever natuurlijk missen, maar gelukkig draagt hij het stokje over.

Ode aan de Spabro's!Dames en heren, uw trouwe verslaggever zou een stukje over gisteren (0-2 verloren) kunnen…

Geplaatst door Spandersbosch Heren 1 op Maandag 16 april 2018

Poule B

Nadat Ring Pass Delft vorige week de promotie naar de Overgangsklasse al veilig stelde, kon Alecto afgelopen zondag door een 0-2 overwinning op Roomburg een feestje vieren. Het derde ticket lijkt naar de mannen van HUDITO te gaan, maar zij hebben nog een paar punten nodig voordat ze zeker van promotie zijn. Onderin haalde Pollux directe concurrent Ommoord in door een eclatante 4-0 zege in een rechtstreeks duel.

"Het ging van binnen naar buiten en dat op melancholische wijze. Schitterend en het visitekaartje werd ondertekend en…

Geplaatst door Alecto Heren 1 op Zondag 15 april 2018

Poule C

In poule C won nummer twee Helmond met 1-0 van koploper Venlo, mede dankzij reddingen van onderstaande keeper. Beide ploegen hebben promotie naar de Overgangsklasse in the pocket. In de onderste regionen verloren Hopbel en Rosmalen allebei, waardoor Hopbel nog altijd op de veilige elfde plaats staat en Rosmalen twaalfde, wat aan het eind van het seizoen play-offs om klassebehoud betekent.

Hoe!?! Weten ze bij Venlo nog steeds niet! Maar deze man heeft de nul gehouden en daarmee de winst veilig gesteld op Venlo!

Geplaatst door Hc Helmond Heren 1 op Zondag 15 april 2018

Poule D

De topper van poule D tussen IJsseloever en Hattem is met 1-0 gewonnen door IJsseloever. Upward en Ede wonnen ook, waardoor de strijd om de top drie en de vierde plaats nog wel eens interessant kan worden. GCHC staat nog altijd elfde met drie punten voorsprong op Fletiomare. Nummer tien Groninger Studs pakte een belangrijk punt.

Zuur verlies Hattem hockeyherenAfgelopen zondag reisden de mannen af naar IJsselstein voor de wedstrijd tegen…

Geplaatst door Hattem Hockey op Maandag 16 april 2018


Wat vind jij? Praat mee...