Eerste Klasse (H): Berkel-Enschot verrast Weert

In de Eerste Klasse zijn nog altijd zes ploegen die geen enkel puntje lieten liggen. In Poule C is geen enkel team meer zonder puntverlies, nadat Weert verloor van Berkel-Enschot. Ook zijn er vier ploegen die juist nog geen enkel puntje pakten: in elke van de poules één. 

Poule A

In Poule A zijn twee ploegen nog zonder puntverlies: Myra en Naarden. Pas eind november treffen de ploegen elkaar in een directe confrontatie, dus de strijd om de koppositie wordt vooral een wedstrijdje ‘wie de minste fouten maakt’ tot die tijd. Het gat met de achtervolgers is er al: Xenios en Hilversum volgen met vier punten achterstand op acht punten.

Aan de andere kant van de ranglijst vinden we Strawberries. De mannen uit Driehuis waren zondag dichtbij het eerste punt, maar verloren met 3-2 van Alliance.

Vierde overwinning op rij!!!

Geplaatst door Naarden Heren 1 op Zondag 1 oktober 2017

We waren dicht bij ons eerste punt dit seizoen gister, maar we moeten er nog even op wachten.Het spel biedt wel genoeg…

Geplaatst door KHC Strawberries Heren 1 op Zondag 1 oktober 2017

Poule B

Ook in Poule B voeren twee ploegen nog zonder puntverlies de ranglijst aan. Dat zijn het gedegradeerde Ring Pass en Alecto. De Leiderdorpers hadden het zondag makkelijk: zij wonnen 1-7 van Etten-Leur. De mannen uit Delft wonnen met 2-3 van Berkel-Rodenrijs. Ook in Poule B staat één ploeg nog altijd op de hatelijke nul: Ommoord. Al had dat zomaar anders kunnen zijn na zondag. Tegen Warande gaf Ommoord een 2-0 voorsprong uit handen en bij de 2-3 achterstand werden twee treffers van de Zuid-Hollanders afgekeurd.

Geplaatst door Alecto Heren 1 op Zondag 1 oktober 2017

Zondag 01-10-2017Bij het merendeel gaan de haren alweer overeind staan bij het denken aan de vorige Warande thuis. De…

Geplaatst door Ommoord Heren 1 op Maandag 2 oktober 2017

Poule C

Poule C heeft een nieuwe koploper. Venlo won met 5-1 van Rosmalen en doordat Weert met 1-3 verloor van Berkel-Enschot, is VHC de nieuwe lijstaanvoerder. Maastricht en Hopbel vochten een belangrijk potje uit onderin. Maastricht won in de laatste seconde, waardoor het over de tegenstander van zondag heen klimt op de ranglijst.

Nu ook zwart op wit💪🏻Zondag naar Berkel-Enschot

Geplaatst door Maastrichtse Hockey Club Heren 1 op Maandag 2 oktober 2017

Poule D

En ook Poule D kent twee koplopers die de volle twaalf punten tot nu toe pakten. Hattem staat op doelsaldo bovenaan. De Gelderlanders wonnen makkelijk van hekkensluiter Apeldoorn. Ook IJsseloever had een eenvoudige middag. Zij wonnen met 4-1 van Houten. Nummer 3 Ede boekte de grootste zege van de poule. Zij versloegen GCHC, dat voorafgaand aan het duel slechts één puntje achterstond, met liefst 6-0.

Beuningen pakte door het gelijke spel tegen Amersfoort het eerste puntje van het seizoen. Het bonuspunt was na shoot-outs echter voor Amersfoort. EHV won met 4-1 van Fletiomare.

Na een vrijdagse meeting met de plaatselijk FC werd er vandaag afgeslagen tegen Fletiomare. De eerste helft ging gelijk…

Geplaatst door EHV Heren 1 op Zondag 1 oktober 2017


Wat vind jij? Praat mee...