Eerste Klasse (H): Cupfighters winnen vrijdag en zondag shoot-outs

De Strawberries uit Driehuis wachten in poule A nog geduldig op hun eerste punt. Ondertussen blijken de cupfighters van vorig jaar – Ede – ook de cupfighters van dit jaar. De hockeyers uit Ede zijn ook shoot-out koningen, die zowel op vrijdag als zondag keurig hun beslissende wedstrijdtoetje verzilverden.

Poule A

De Strawberries uit Driehuis hadden zoveel hoop en zoveel zin, maar liepen tegen de tiende nederlaag van het seizoen op. Het werd tegen VVV uit Amsterdam 4-0, waardoor de hockeyers van Strawberries de laatste plaats bezetten in hun poule. Naarden gaat in poule A nog steeds fier aan de leiding.

Wat een dag moest worden waarop we nu echt de eerste punten gingen halen, is uitgelopen op een totale deceptie. Een…

Geplaatst door KHC Strawberries Heren 1 op Zondag 12 november 2017

Poule B

Nummer twee Alecto verloor voor de eerste keer dit seizoen – met 1-0 van Ring Pass uit Delft – en dat was zo teleurstellend dat de club uit Leiderdorp er een heel epos aan wijdde, dat de omvang van een kleine roman heeft. Het team staat nog steeds knap tweede. Ga er maar eens lekker voor zitten, om te lezen hoe ze deze nederlaag zelf beleefd hebben.

Beste lezers,Het is een understatement om te zeggen dat ik dit verslag met veel frustratie schrijf. Ons bezoek aan…

Geplaatst door Alecto Heren 1 op Zondag 12 november 2017

Poule C

Venlo is de onbedreigde koploper in poule C, met liefst 29 punten uit tien wedstrijden. HOD uit Valkenswaard is de degelijke middenmotor, die gewoon nog nette wedstrijdverslagen schrijft en die op Facebook plaatst. Dat ouderwetse wedstrijdverslag, daar houden we van bij hockey.nl. Wat leren we daarvan: HOD kijkt in ieder geval op tegen de uitwedstrijd in Asten, oftewel HCAS Heren 1, de nummer drie van poule C.

HOD wint nipt van Concordia.Na een onnodige verliespartij stond de thuiswedstrijd tegen Concordia op de planning. Een…

Geplaatst door HOD HEREN 1 op Zondag 12 november 2017

Poule D

Cupfighters Ede doen het niet alleen bijzonder goed in de Gold Cup, maar ook in de competitie. Eerst werd vrijdagavond overgangklasser Push na een 3-3 eindstand met shoot-outs verslagen. Daarna volgde twee dagen later al de spannende wedstrijd tussen de koploper en de nummer drie in deze poule, IJsseloever en Ede. Het werd uiteindelijk weer een 3-3 en weer nam Ede de shoot-outs beter, mede dankzij schitterende keeperswerk van Diederik van Schooten. Hieronder zie je de derde goal van Ede in hun bekerstunt tegen Push.

3e goal

Geplaatst door MHC Ede Heren 1 op Vrijdag 10 november 2017


1 Reactie

  1. botjerbloempje

    Als een trouwe supporter van HOD zou ik graag bij deze een rectificatie willen plaatsen over de conclusie die jullie zo vluchtig getrokken hebben, namelijk: “HOD kijkt in ieder geval op tegen de uitwedstrijd in Asten”. Deze formulering impliceert dat HOD enig ontzag heeft voor dit groepje bezemvegers. Zij kijken enkel met groot genoegen uit naar het moment dat jullie volgende week 3 punten achter HOD zullen bijschrijven op de standenmotor. Het feit dat ze dit bestempelen als een lastige uitwedstrijd is enkel doordat het team bestaat uit keurige jongeheren, die naast het netjes plaatsen van hun wedstrijdverslag elke zondag, soms te veel respect voor hun tegenstanders hebben.


Wat vind jij? Praat mee...