Eerste Klasse (H): Duidelijke winnaar in Delftse derby

Ring Pass liet er in Poule B geen twijfel over bestaan: ze wonnen de Delftse derby met Hudito met 6-1. Naarden (Poule A) en Venlo (Poule C) deden goede zaken zondag. Beide koplopers wonnen, en zagen concurrenten punten verspelen. In poule D eindigde de strijd om de koppositie tussen IJsseloever en Hattem in een remise. 

Poule A

Naarden had een goede dag zondag. Niet alleen won de koploper met 6-2 van Bennebroek, maar het zag ook concurrenten Myra (5-3 verlies bij Alliance) en Xenios (2-2 gelijkspel tegen Spandersbosch) punten verspelen. Spandersbosch pakte de shoot-outs en streek daarmee de twee punten op, in de Amsterdamse wedstrijd die verdomd veel weg had van een ADE-feestje.

Xenios – Spabo: a ADE specialHet begon allemaal op de zondag morgen, de #Awakenings was zwaar. Toen we aankwamen op de…

Geplaatst door Spandersbosch Heren 1 op Zondag 22 oktober 2017

Poule B

De Delftse derby is Poule B kende een duidelijke winnaar. Koploper Ring Pass deelde een flinke dreun uit aan concurrent Hudito: 6-1. Daardoor staat Hudito nu derde, op vier punten afstand. De tweede plaats is voor Alecto, dat met 2-1 won van Roomburg.

Zure appel is zuur! Het werd vanmiddag niet de wedstrijd waar we voor gingen. Noord was vandaag de bovenliggende partij….

Geplaatst door Hudito Heren 1 op Zondag 22 oktober 2017

Poule C

Een knappe prestatie van hekkensluiter Rosmalen in Poule C. De ploeg wist gelijk te spelen tegen de nummer drie van de poule: MEP. Ook nummer twee Weert verloor. De mannen gingen uit bij HCAS met 4-2 de boot in. Dat betekent goed nieuws voor koploper Venlo, dat het gat groter ziet worden. Venlo won met 3-0 van Helmond.

De eerste pot gespeeld. Helaas verloren… Nu even ontspannen. Ofja, ontspannen, even niet aan hockey denken met…

Geplaatst door VMHC Heren 1 op Zondag 22 oktober 2017

Poule D

Zondag was er een spannend gevecht om de eerste plaats te zien in Poule D. Het werd uiteindelijk een remise tussen Hattem en IJsseloever. De shoot-outs schreef IJsseloever op zijn naam (4-3), maar dat was net niet genoeg om de koppositie te veroveren. Hattem blijft dus, op één puntje afstand, koploper.

Geplaatst door HCIJ IJsseloever H1 op Zondag 22 oktober 2017

 


Wat vind jij? Praat mee...