Eerste Klasse (H): Grote uitslagen in Poule B en D

In de derde speelronde van de Eerste Klasse Heren zijn in Poule B en D veel doelpunten gevallen. Met uitslagen zoals 6-0 en 7-2 werden wedstrijden beslist afgelopen zondag. De koplopers zijn Bennebroek (Poule A), Berkel-Rodenrijs (Poule B), Oss (Poule C) en Houten (Poule D). 

Poule A

In speelronde 3 waren er spannende wedstrijden te zien in Poule A. Zo was er twee keer een gelijkspel en de rest van de wedstrijden werd beslist met maar één doelpunt verschil. Overbos wist de winst tegen Alliance met 3-4 binnen te slepen. Verder zagen we Alkmaar – Shinty (3-2), Bennebroek – Rood-Wit (2-2), Myra – Terriërs (3-3), Spandersbosch – Amstelveen (3-2) en VVV – Reigers (4-5).

Poule B

In Poule B viel een aantal grotere uitslagen te noteren. Op een gelijkspel van 2-2 tussen Roomburg – Pollux en een 1-1 van Warande – DSHC na werden de wedstrijden beslist met veel doelpunten. Zo won Berkel-Rodenrijs met 6-1 van Barendrecht, Etten-Leur met 7-2 van Rijswijk, Forescate met 3-1 van Schiedam en Zoetermeer met 0-4 van Groen-Geel.

Poule C

Geldrop wist als eerste team te scoren tegen Oss in Speelronde 3. Oss won de wedstrijd wel met 1-3 en staat daarmee nog ongeslagen bovenaan. Verder zagen we Basko – Weert (2-2), MEP – Hopbel (1-2), Geel-Zwart – HOD (2-3) en Maastricht – Berkel-Enschot (1-4). In de wedstrijd Concordia – Rosmalen werd liefst tien keer gescoord. De einduitslag was 7-3.

Poule D

Houten, Leusden en Zwolle wisten alle drie zes maal te scoren afgelopen zondag. Houten won met 6-0 van Apeldoorn, Leusden met 6-1 van Beuningen en Zwolle met 6-0 van EHV. Verder zagen we Gron. Studs – Amersfoort (3-3) en Kromhouters – QZ (2-3). In de derby GHBS – GCHC  werd het 3-1.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Einduitslag van de derby: 3-1! Kortom, 9 punten uit 3 wedstrijden. Goaltjes van: Thomas Eikenaar, Floris Frima en Paul Suk. #1eklasseD

Een bericht gedeeld door GHBS Heren 1 (@ghbsheren1) op

 

 

 


Wat vind jij? Praat mee...