Eerste Klasse (H): Houten en Zwolle op dreef, hattrick voor Meester

De competitie van de Eerste Klasse Heren is afgelopen zondag van start gegaan met veel nieuwe gezichten. In Poule A wist alleen de keeper van Alliance zijn goal schoon te houden, in Poule B kwam Schiedam vijf keer tot scoren, MEP en Berkel-Enschot maakten het spannend in Poule C en twee keer acht doelpunten in Poule D.

Poule A

Slechts één ploeg wist zondag de nul te houden in de Eerste Klasse A. De keeper van Alliance hield tegen Reigers zijn goal schoon. Bennebroek en VVV scoorden in totaal tien keer: het werd 6-4 voor de thuisploeg. Ook Myra en Rood-Wit waren met vijf doelpunten op dreef.

Poule B

Ook in Poule B hield slechts een keeper de nul. Groen-Geel won met 2-0 van Barendrecht. Schiedam maakte er vijf tegen Etten-Leur (1-5) en Berkel-Rodenrijs-Rijswijk en Warande-Pollux eindigden beide in 4-1.

Poule C

HOD won in de laatste minuten op bezoek bij Concordia en Oss was met 5-0 veel te sterk voor promovendus Basko. De andere nieuwkomer Geldrop pakte wel drie punten: het won met 2-0 van De Hopbel.

Poule D

Zwolle en Houten hadden er afgelopen zondag zin in: beide ploegen scoorden acht keer en verpulverden respectievelijk Beuningen (8-1) en QZ (8-0). Het Groningse onderonsje tussen Groninger Studs en GCHC eindigde in het voordeel van GCHC (2-3), waar Adriaan Meester alle drie de doelpunten maakte.


Wat vind jij? Praat mee...