Eerste Klasse (H): Koploper Etten-Leur laat punten liggen

Van alle koplopers in de Eerste Klasse liet Etten-Leur als enige punten liggen. Tegen IJssel werd het 2-2. In Poule D nam Shinty afscheid van de laatste plaats na het gelijkspel (1-1) tegen Amersfoort en Best is in Poule C nog altijd op zoek naar de eerste driepunter van het seizoen.

Poule A

De top drie pakte de volle buit. Koploper Myra versloeg hekkensluiter VVV met 4-1 en Alphen, de nummer twee, was met 2-1 te sterk voor Alkmaar. Nummer drie Rood-Wit rekende af met Houten. Bennebroek steeg na de 5-2 overwinning op Overbos naar de vierde plaats ten koste van AMVJ dat tegen Alliance op 1-1 bleef steken. Onderin hielden Terriรซrs en Fletiomare elkaar in bedwang: 2-2.

Poule B

Koploper Etten-Leur liet punten liggen in het duel met IJssel. Het werd 2-2. Zoetermeer naderde Etten-Leur tot op twee punten na de 2-1 winst op Ommoord. Roomburg liet na om de koppositie tot op een punt te naderen na de 2-1 nederlaag tegen hekkensluiter Warande, dat het drietal Forescate, Rijswijk en Pollux tot op twee punten is genaderd.

Poule C

De topper tussen Eindhoven en HCAS werd gewonnen door de thuisclub met 3-2. Hierdoor is het gat tussen nummer drie Eindhoven en nummer vier HCAS gegroeid naar vijf punten. Koploper HOD maakte geen fout en won op bezoek bij Geldrop met 4-2. Venlo blijft op twee punten van HOD na de 4-0 uitzege op Hopbel. Hekkensluiter Best is nog altijd op zoek naar de eerste zege van het seizoen. Op de twaalfde speeldag verloor de ploeg met 1-0 van Basko.

Poule D

Shinty is hekkensluiter af. De ploeg pakte een punt bij Amersfoort (1-1) en stond de laatste positie in Poule D af aan Leusden, dat met 1-0 verloor van koploper Oss. Oss heeft drie punten voorsprong op achtervolger Kromhouters dat met 2-3 won van QZ.


Wat vind jij? Praat mee...