Eerste Klasse (H): Ring Pass Delft als enige zonder puntverlies

Na de laatste speelronde voor de winterstop mogen Naarden, Ring Pass Delft, Venlo en IJsseloever een klein feestje vieren. Zij kroonden zich tot winterkampioen. 

Poule A

Naarden won thuis met 3-1 van Reigers. De koploper gaat de winterstop in met een voorsprong van één punt op Bennebroek, dat tegen Hilversum twee keer op achterstand kwam. Uiteindelijk won Bennebroek toch, met 2-3. Strawberries staat nog altijd stijf onderaan met nul punten uit twaalf duels.

HERBSTMEISTER!

Geplaatst door Naarden Heren 1 op Maandag 27 november 2017

Poule B

Ring Pass Delft heeft een steengoede eerste competitiehelft achter de rug. Het is het enige team uit alle poules van de Eerste Klasse dat uit de twaalf duels de maximale 36 punten heeft veroverd. Ze hebben 54 keer gescoord, het meest van de competitie, en met hun twaalf tegengoals hebben ze tevens de minst gepasseerde verdediging.

HERBSTMEISTERS!!!Wat een eerste seizoenshelft! We hebben als team enorme stappen gemaakt. Waarin we in het begin van…

Geplaatst door Hockeyclub Ring Pass Delft Heren 1 op Maandag 27 november 2017

Poule C

In poule C gaat Venlo als koploper de winterstop in, met 35 punten uit twaalf duels. De voorsprong op achtervolger Helmond is groot, liefst zeven punten. Nummer drie HCAS heeft zelfs een achterstand van elf punten op Venlo, dat de hele winter zijn best moet doen om niet alvast te vaak over het kampioenschap te dromen.

We zijn blij dat Gijs weer terug is! Hij mag eindelijk weer de Omron sponsortrui aan en na een spannende wedstrijd hebben we uiteindelijk toch aan het langste eind getrokken: 4-3 winst op Maastricht!

Geplaatst door MHC MEP Heren 1 op Zondag 26 november 2017

Poule D

Door een flinke hagelbui was het de vraag of het duel van Apeldoorn Heren 1 zou doorgaan. Dames 1 was afgelast omdat het veld onbespeelbaar was. Met een vertraging van een half uur kwamen de mannen van Apeldoorn uiteindelijk wel in actie op het inmiddels geveegde veld, zo lezen we op hun Facebookpagina. Ze speelden gelijk tegen Houten en wonnen de shoot-out-serie, waarin hun keeper knap drie pogingen van Houten uit zijn doel hield.

Apeldoorn – HoutenEen 2-2 gelijk spel met doelpunten van Koning en Keus werd winnend afgesloten met shoot-outs!! We…

Geplaatst door Apeldoorn Heren 1 op Zondag 26 november 2017

 


Wat vind jij? Praat mee...