Eerste Klasse (H): Ring Pass Delft promoveert naar Overgangsklasse

Nadat Venlo onlangs al promotie naar de Overgangsklasse veilig stelde, kon afgelopen zondag ook Ring Pass Delft dit feestje vieren. De strijd om het kampioenschap is echter in beide poules nog niet beslist.

Poule A

In poule A verloor koploper Hilversum verrassend van Reigers, waardoor het de eerste plaats weg gaf aan Naarden, de ploeg die Hilversum twee weken geleden nog versloeg. In de strijd om de derde plaats maakte Xenios geen fout tegen Alliance. Onderin liep Strawberries tegen zijn zoveelste nederlaag aan en daardoor staat het nog altijd puntloos onderaan. Onderin pakte Ommoord een belangrijk punt tegen Etten-Leur, waardoor Ommoord nu één punt boven hekkensluiter Pollux staat. De ploeg die laatste eindigt, moet play-offs om lijfsbehoud spelen.

Geplaatst door Naarden Heren 1 op Maandag 9 april 2018

Poule B

Door een overwinning van 3-0 op Rijswijk promoveerde Ring Pass Delft naar de Overgangsklasse. Daarmee is het doel van de kersverse promovendus nog niet bereikt: de mannen van Ring Pass Delft, die tot nu toe alle competitiewedstrijden hebben gewonnen, willen ook de laatste vijf duels winnen en zodoende ongeslagen kampioen worden.

Poule C

Venlo, dat al zeker is van promotie naar de Overgangsklasse, kwam tegen nummer drie HCAS niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Toch bedraagt de voorsprong op nummer twee Helmond, dat weliswaar een wedstrijd minder heeft gespeeld, nog altijd acht punten. Nummer vier Weert verloor van laagvlieger Concordia en lijkt de strijd om de derde plaats, die promotie naar de Overgangsklasse oplevert, te moeten staken.

Wedstrijdverslag:Gisteren werd er in gewonnen in Valkenswaard. Stijn Vermeulen klom in de virtuele pen en is…

Geplaatst door Hc Helmond Heren 1 op Maandag 9 april 2018

Poule D

In poule D gingen de topploegen niet in de fout. Hattem, IJsseloever en Upward – de topdrie – wonnen allemaal. In de strijd om de felbegeerde derde plaats boekte Upward een belangrijke zege op nummer vijf Houten, dat nu op een achterstand van vijf punten is gezet. Nummer elf GCHC speelde gelijk tegen Beuningen en liep zo een punt uit op hekkensluiter Fletiomare.

Vandaag was eindelijk weer een dag om te genieten van de zon. Uiteraard stond er voor ons ook een wedstrijd op het…

Geplaatst door HCIJ IJsseloever H1 op Zondag 8 april 2018

 


Wat vind jij? Praat mee...