Eerste Klasse Heren: Ring Pass en Hattem denderen door

Ring Pass en Hattem hebben beide nog geen puntje gemorst in de Eerste Klasse. Ede en Hilversum deden minder goede zaken. Lees hier de opvallende zaken uit speelronde 6 van de Eerste Klasse Heren.

Poule A

In poule A zit het nog dicht bij elkaar. Myra (5-2 winst op Alkmaar), Naarden (3-1 winst op Strawberries) en Xenios (1-4 winst bij Alliance) voeren de lijst aan. Hilversum verspeelde punten tegen de Reigers en valt daardoor nu buiten de top 3. De wedstrijd eindigde bij de Reigers in 3-2, een spannende pot. De samenvatting is hier nog terug te zien:

Reigers Heren 1 – Hilversum Heren 1 3-2

Hierbij de samenvatting van de wedstrijd van gisteren. Ook willen wij via deze weg nog al het publiek bedanken voor de aanmoediging. In de 3de helft hadden we het ook nog even lastig tegen de mannen uit Hilversum, maar trokken wij alsnog aan het langste eind. Aankomende zondag spelen we in Velsen-Zuid tegen KHC Strawberries Heren 1 om de gebruikelijke tijd van 14:45. De 'Reigertietjes' moesten wij al nat maken volgens de Berries en dat wordt ook zeker gedaan.QUIZVRAAG: Welke vaste supporter ziet u na het laatste fluitsignaal mee vieren in de vreugde?

Geplaatst door Reigers Heren 1 op Maandag 16 oktober 2017

Poule B

Ring Pass dendert maar door in poule B. Bij Rijswijk werd met 2-5 gewonnen, waardoor de ploeg de lijst blijft aanvoeren, zonder ook maar een puntje te laten liggen. Hetzelfde kon tot zondag worden gezegd van Alecto, maar die ploeg liep zondag tegen het eerste puntverlies aan. Tegen Berkel-Rodenrijs gaf Alecto een 0-4 voorsprong uit handen en eindigde het duel in 4-4. Daarna trok Alecto wel de shoot-outs over de streep waardoor de ploeg maar één puntje achter de koploper staat. Dat geldt ook voor Hudito, dat met 0-1 won bij Zoetermeer.

Dames en heren,Amper drie uur na de wedstrijd zit ik nog steeds te kolken van binnen. Na 50 minuten lang een clinic…

Geplaatst door Alecto Heren 1 op Zondag 15 oktober 2017

Poule C

De gehele top vier won in poule C. HCAS zakte naar de vijfde plaats door het 3-2 verlies van koploper Venlo. Rosmalen pakte hun eerste puntje van deze competitie. Tegen Maastricht werd het 3-3. De Zuid-Limburgers wonnen echter wel de shoot-outs. Middenmoter HOD was dicht bij een stuntje tegen nummer 3 Helmond, maar verloor nipt.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1961965287380243&id=1450680488508728

Poule D

Hattem deed zondag concurrent Ede pijn, door uit met 2-4 te winnen. Daardoor zijn de mannen van Hattem nog altijd de ongeslagen koploper. IJsseloever won van Fletiomare en staat tweede, Ede vinden we terug op de derde plaats. Bij twee wedstrijden eindigden in shoot-outs: tussen Beuningen en GCHC en tussen EHV en Apeldoorn. GCHC zag voor de wedstrijd de dames van de Groningse ploeg verliezen in de shoot-outs tegen Beuningen. Zelf speelden ze ook gelijk, maar wisten ze de shoot-outs wél te winnen.

MHCBeuningen Heren 1 – GCHC H1Met een weersvoorspelling die on point was waren wij om stipt 12:30 aanwezig op het…

Geplaatst door GCHC Heren 1 op Woensdag 18 oktober 2017


Wat vind jij? Praat mee...