Ellen blogt: Terug van Ibiza, op naar het EK

Steeds meer internationals hebben een persoonlijke website en bloggen over hun leven op en naast de hockeyvelden. Wij selecteren regelmatig voor jou de leukste verhalen. Deze keer de blog van Ellen Hoog ‘Terug van Ibiza, op naar het EK in Londen’.

Sinds vorige week trainen we weer met Oranje om ons voor te bereiden op het EK. Mijn vakantie zit er dus op, maar ik wil jullie nog graag een kijkje geven in hoe ik die tweeënhalve week fit probeer te blijven.

Eerlijk gezegd was ik best wel aan vakantie toe. Het afgelopen seizoen is een lang seizoen geweest. Met Amsterdam hebben we play-offs gespeeld en daarna zijn we met Oranje aan één stuk doorgegaan. We hebben volle bak getraind en na de Hockey World League in Antwerpen merkte ik dat ik best wel moe was.

“Eerlijk gezegd was ik best wel aan vakantie toe”

Maar we hebben ons doel bereikt, we zijn geplaatst voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro! Wat een fijn gevoel is dat. In Antwerpen hebben we echt een fantastische teamprestatie neergezet. We hebben bij vlagen ons beste spel laten zien en ook heel veel doelpunten gemaakt. Na de kwartfinale wisten we dat we volgend jaar naar de Olympische Spelen gaan, maar we wilden er ook nog alles aan doen om het toernooi in Antwerpen winnend af te sluiten. Fantastisch dat het ook gelukt is. Om het te vieren, hebben we ’s avonds na de finale met het hele team gezellig gebarbecued bij het hotel. Daarna begon onze vakantie.

Benieuwd naar de vakantie van Ellen en wil je de rest van haar blog lezen? Kijk dan hier op www.ellenhoog.com


Wat vind jij? Praat mee...