EHL Dag 5: Brons voor Düsseldorfer en Racing Club de Bruxelles

Op de laatste speeldag van de Euro Hockey League in Amstelveen zijn Düsseldorfer HC en Royal Racing Club de Bruxelles op een derde plaats geëindigd. De titels werden maandag gewonnen door de dames van Den Bosch en de heren van Bloemendaal. Zij versloegen in de finale respectievelijk Club Campo de Madrid (1-0) en Rot-Weiss Köln (1-0).

De dames van Düsseldorfer HC legden in de ochtendwedstrijd beslag op brons door met 3-0 te winnen van Sanse Complutense. Bij de ploeg die zondag werd verslagen door Den Bosch was de Argentijnse Agustina Albertarrio de grote mevrouw. De aanvaller tekende voor twee treffers.

Tanguy Cosyns was in de kleine finale bij de heren de grote man aan de kant van Royal Racing Club de Bruxelles. De voormalig speler van Amsterdam zorgde voor de totale productie van de Belgische kampioen in de strijd om het brons tegen Atlètic Terrassa. Het werd 3-0 dankzij drie rake strafcorners van Cosyns.

Tanguy Cosyns is het middelpunt van de felicitaties nadat hij een van zijn drie treffers heeft gemaakt voor Royal Racing Club de Bruxelles tegen Atlètic Terrassa in de strijd om het brons tijdens de EHL in Amstelveen. Foto: Worldsportpics/Frank Uijlenbroek

Speelschema EHL Final8 – dag 5:

Tijd D/H Wedstrijd Uitslag
09:15 Dames Düsseldorfer HC (Dui) – Sanse Complutense (Spa) (Kleine finale) 3-0
11:30 Heren Atlètic Terrassa (Spa) – Racing Bruxelles (Bel) (Kleine finale) 3-0
13:45 Dames Den Bosch – Club de Campo (Spa) (Finale) 1-0
16:15 Heren Bloemendaal – Rot-Weiss Köln (Dui) (Finale) 1-0

 

Bekijk het complete speelschema van de EHL Final8 Dames en Heren


1 Reactie

  1. robvisser

    Verdiend brons voor Düsseldorfer HC. Albertario was aardig op dreef. Rosa Fernig had haar gisteren beter onder controle.


Wat vind jij? Praat mee...