EHL-finale live op NPO1, analyses en reacties live op hockey.nl

De EHL-finale tussen Bloemendaal en Kampong is vanmiddag vanaf 16.00 uur live te zien op NPO1 en NOS.nl. Vanaf 15.30 kun je live de voorbeschouwing op dit spektakelstuk bekijken op hockey.nl, de hockey.nl-app en het youtube-kanaal van hockey.nl. Gasten zijn dan bondscoach Max Caldas, analist Rob Reckers en de coaches van beide teams, Alexander Cox en Michel van den Heuvel. Direct na afloop zie je op hockey.nl live de nabeschouwing met de eerste reacties van de spelers. 

Vandaag om 13.30 uur wordt ook nog de wedstrijd om de derde plek gespeeld tussen het Belgische Herakles en Rotterdam. Dat duel is live te bekijken via NOS.nl. De wedstrijden van de EHL zijn via live-updates ook te volgen via hockey.nl.

Beslissing promotie naar Hoofdklasse Heren bij hockey.nl

Behalve bij de EHL zijn we als hockey.nl vandaag ook bij de ontknoping in de Overgangsklasse Heren. In het Amsterdamse Bos spelen Hurley en KZ om een plek in de Hoofdklasse. Hurley won de eerste wedstrijd bij KZ. De ploeg uit Den Haag versloeg zaterdag Hurley op eigen veld. Vandaag valt de beslissing. Volg de wedstrijd via het live-scoreboard in de hockey.nl-app en op hockey.nl. Lees na afloop het wedstrijdverslag, een videoreportage en de reacties van spelers en trainers.

We doen verder vandaag verslag van het damesduel De Terriërs – HBS (aanvang 12.30 uur) en de herenduel tussen Victoria en Voordaan (aanvang 15.00 uur). Deze ploegen strijden om een plek in de nieuwe Promotieklasse.


Wat vind jij? Praat mee...