Kampong naar finale dankzij 6-2 zege op Herakles

Op het ‘Kopje in Bloemendaal doen we hier LIVE verslag van de halve finale van de EHL tussen Kampong en Herakles.

’48 Doelpunt Robbert Kemperman. Is dit de genadeklap waarmee Kampong naar de finale van de EHL gaat? Nog 12 minuten te spelen.

’45 Het laatste kwart is begonnen. Kampong zoekt de beslissende treffer, maar moet oppassen voor de counter van Herakles.

’40 Een minuut na de aansluitingstreffer pakt Kampong een strafcorner. De keeper van Herakles pareert de Utrechtse inzet met de klomp.

’38 Doelpunt Nicolas de Kerpel. De aanvoerder doet wat terug namens Herakles. De Belgische aanvoerder zet de score met een geslagen backhand op 4-2.

’15 Het eerste kwart zit er op. Herakles heeft nog niet voor gevaar kunnen zorgen en het is Kampong wat zoals verwacht de wedstrijd domineert.

‘9 Doelpunt Constantijn Jonker. Na een prachtig uitgespeelde glijdt Jonker de 4-0 binnen achter doelman Amauri Timmermans van Herakles.

‘5 Kampong drukt door en lijkt er op gebrand de wedstrijd snel te beslissen.

‘3 Doelpunt Bjorn Kellerman. De spits van Kampong haalt verwoestend uit en slaat de bal hard op de plank met zijn forehand.