Volg live hockey bij Ziggo Sport, EHLTV en hockey.nl

Hockeyliefhebbers kunnen vandaag live diverse wedstrijden met tophockey volgen via Ziggo Sport, EHLTV en hockey.nl.

De eerste uitzending is zondag om 11.45 uur als Oranje-Rood in Barcelona de tweede wedstrijd uit de eerste ronde van de EHL speelt tegen het Oostenrijkse Arminen. De Eindhovenaren wonnen zaterdag het eerste duel tegen Grange met 6-0. De wedstrijd is vanaf 11.45 uur te zien via EHTV. Na afloop staat een verslag plus een video met de hoogtepunten op hockey.nl. Kijk vanaf 18.30 uur naar het Instagram-account van hockey.nl waar een live-interview te zien is met Pirmin Blaak, de doelman van Oranje-Rood.

Ook de Hoofdklasse Dames is live te volgen, niet in beeld maar wel via de live-updates op hockey.nl. Vanaf 12.45 uur doen we live verslag bij Oranje-Rood – Amsterdam en bij de degradatiekraker tussen Huizen en Groningen.

Bloemendaal – Rotterdam vanaf 13.00 uur live op Ziggo Sport

Uit de Hoofdklasse Heren is de topper tussen Bloemendaal en Rotterdam live te bekijken bij Ziggo Sport. De wedstrijd begint om 13.00 uur en de uitzending start een kwartier eerder met de voorbeschouwing.

Zondagavond zijn alle wedstrijden uit de Hoofdklasse Heren en Hoofdklasse Dames in samenvatting te zien bij Ziggo Sport. In verband met live voetbal begint die uitzending van Hoofdklasse Hockey pas om 23.40 uur.

 


Wat vind jij? Praat mee...