Win dagkaarten en VIP-kaarten voor de EHL bij Oranje-Rood

Wil jij aanwezig zijn bij de Euro Hockey League in Eindhoven? Dan is dit je kans. We mogen twee keer twee dagkaarten voor de achtste finales en kwartfinales weggeven en als hoofdprijs kun je twee VIP-kaarten voor het finaleweekend op Oranje-Rood winnen. 

Het evenement, waarbij zestien clubs strijden om de Europa Cup voor mannen, wordt met Pasen 2019 (17-22 april) in Eindhoven bij Oranje-Rood gehouden. Kampong, als landskampioen, en Amsterdam, als finalist van de play-offs in de Hoofdklasse, waren automatisch geplaatst voor de KO16. Oranje-Rood, de nummer drie in de Hoofdklasse van vorig seizoen, bereikte de finaleronde door zich te plaatsen via de eerste ronde in Barcelona.

Bekijk het programma van de EHL.

20 wedstrijden in 6 dagen

De twaalfde editie van de EHL kent een andere opzet dan de afgelopen jaren. Toen waren de KO16 en Final 4 aparte evenementen met Pinksteren en Pasen. Door de komst van de FIH Pro League is de hockeykalender zo vol, dat nu is gekozen voor één evenement waarbij de achtste finales tot en met de finale worden gespeeld. In zes dagen worden in Eindhoven twintig topwedstrijden afgewerkt.

Hoe kun je de prijzen winnen?

Laat ons weten met wie jij EHL wil bezoeken en waarom. Uit de meest opmerkelijke, interessante of boeiende reacties kiezen wij de winnaars. De winacties vinden plaats op Facebook en Instagram van hockey.nl. Volg ons daarom op Facebook.com/hockey.nl en Instagram.com/hockeynl. De acties starten op dinsdag 9 april.

Spelregels winactie

Hieronder staan de actievoorwaarden voor de VIP-kaarten en dagkaarten voor de EHL van hockey.nl.

  • De winactie eindigt op maandag 15 april om 15.00 uur.
  • Inzendingen die na dat tijdstip worden ingestuurd, dingen niet mee naar de prijs.
  • De winnaars worden gekozen door de redactie van hockey.nl.
  • De winnaars van de dagkaarten kunnen kiezen uit de dagen 17, 18, 19 of 20 april.
  • De winnaars van de finalekaarten kunnen kiezen uit 21 of 22 april.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • De winnaars van de actie worden op hockey.nl bekend gemaakt.
  • De winnaars sturen vóór dinsdag 16 april 18.00 uur een mail met hun gegevens naar redactie@hockey.nl.
  • De winnaar heeft tot twee dagen na de dag van bekendmaking de tijd om zich te melden bij de redactie. Na die datum staat het de redactie vrij om de prijs opnieuw weg te geven. De winnaar kan daarna geen aanspraak meer maken op de prijs.

Wat vind jij? Praat mee...