Kampong Dames 1 is hongerig naar de Europese indoortitel

De selectie van Kampong Dames 1 Zaal strijdt vanaf vrijdag in Minsk met 7 andere Europese topploegen om het goud tijdens de EuroHockey Indoor Club Champions Cup 2016. Nog geen 2 weken geleden legden de Utrechtse dames al overtuigend beslag op de landstitel, maar heeft de jonge ploeg van coach Richard de Snaijer daardoor ook het benodigde vertrouwen gekregen om zich komend weekend ook tot Europa’s beste te kronen?

Woensdagmiddag verzamelden de staf en de selectie op Schiphol voor hun vlucht richting het koude Wit-Rusland. Een mooi moment om met De Snaijer vooruit te blikken op het aankomende Europese avontuur en te vragen hoe zijn ploeg ervoor staat. ‘We zitten in de poule des doods. Als we daar doorheen komen, dan denk ik dat we een grote kans maken’, aldus de zelfverzekerde coach. Bekijk het gehele interview in de video hierboven!

Volg het toernooi op de voet

Wil je niks missen van de jacht van Kampong Dames 1 naar de Europese titel voor clubteams? We houden je komend weekend natuurlijk hier op de hoogte van het laatste ‘Kampong-nieuws’ uit Wit-Rusland. Voor extra toernooi-informatie en een LIVE-videoverbinding met de Minsk-Arena kan je terecht op de website van het toernooi.


Wat vind jij? Praat mee...