Australische international Nance naar Pinoké

De dames van promovendus Pinoké hebben zich versterkt met Gabi Nance. De 23-jarige Nance speelde tot op heden 70 interlands voor de Hockeyroos, waaronder de Olympische Spelen van Rio. De technisch begaafde speelster kan zowel op het middenveld als voorin uit de voeten.

‘Uiteraard zijn wij blij dat weer een speelster van internationaal topniveau voor Pinoké kiest. Met haar kwaliteiten en drive naar voren zal zij een voorbeeld zijn voor met name de jongere speelsters in de selectie’, aldus bestuurslid tophockey Robert Buma van de promovendus.

Eerder meldde Pinoké al de komst van de Nieuw-Zeelandse international Samantha Charlton. Kijk hier voor meer transfers in de Hoofdklasse Dames.


6 Reacties

 1. peterdenhartog

  Mooie aanwinst👍👍

 2. robvisser

  Mooi dat zulke toppers zich niet te groot voelen om promovendus Pinoké in de hoofdklasse te houden en misschien nog wel meer. Respect hiervoor.

 3. lynnBosman

  Pinoke is gewoon een hoofdklasse ploeg met geld toch? Mooie versterkingen voor Pinoke. Denk overigens dat de selecties bij de top 3 nagenoeg rond zijn. Bij DB schuiven Noor Omrani en Juliavd Heuvel door.

 4. robvisser

  Van Nance is het overigens best wel opmerkelijk, deze beslissing, zeker als je het volgende artikel leest: http://hockey.org.au/News/ha-offers-best-wishes-to-gabrielle-nance-1 De sabbatical heeft niet lang geduurd, zo lijkt het

  1. vostammer

   Logisch GELD praat. Dat het weer goed gaat met de economie zie je in de Hoofdklasse gereflecteerd.

 5. robvisser

  @Lostammer@gmail.com Je hebt wel een beetje de neiging om alles terug te brengen tot geld. Het lijkt me te cynisch.


Wat vind jij? Praat mee...