Denise Admiraal verlaat hdm en tweelingzus voor Hurley

Hurley Dames 1 heeft nog een speelster aan de selectie toegevoegd. Denise Admiraal komt over van hdm, waar zij 2 jaar speelde. Daarvoor kwam zij uit voor Terriërs, waarmee zij 1 seizoen in de Hoofdklasse acteerde. Admiraal is voormalig zaalinternational en werd in die hoedanigheid in 2015 wereldkampioen.

Anton Hijlkema, bestuurslid tophockey bij Hurley: ‘Met Denise voegen we net als met Lise en Marili veel ervaring toe aan onze selectie. Gecomplementeerd met de jonge aanwinsten en de uitstekende selectie van afgelopen seizoen hebben we een mooi uitgebalanceerd team voor seizoen 2016-2017.’

Admiraal is de 7e aanwinst voor de Amsterdammers. Eerder maakte de club de komt van Wendela van Dedem (Rood-Wit), Renée van den Brand (Den Bosch), Lise Donkersloot (Terriërs) en Teuntje Horn, Marili Visch en Pien Molenaar (Amsterdam) bekend. Met de overstap van Denise komt er een einde aan het samenspel tussen haar en tweelingzus Daphne. Ook zij speelde bij Terriërs en hdm en werd vorig jaar wereldkampioen. Daphne volgt haar zus niet naar Hurley.

 

Lees ook


Wat vind jij? Praat mee...