Frédérique Matla wint bijzondere prijs voor Beste Hockeyster

De afgelopen weken konden jullie stemmen op wie jullie de beste speelster in de play-offs van de Hoofdklasse vonden. Er is massaal gestemd en uiteindelijk was er één overtuigende winnaar. Niemand minder dan de geroemde en getalenteerde spits van Den Bosch, Frédérique Matla ging er met de eerste prijs vandoor.

We verrasten Frédérique maandag met de titel ‘Beste Hoofdklasse-Hockeyster van de Play-offs 2017-2018. Op de parade in Den Bosch, waar de gehele Bossche selectie werd gehuldigd ten overstaan van een paar duizend man, zochten we haar op.

En we kwamen niet met lege handen. Want een winnaar verdient natuurlijk een unieke prijs. Kunstenares Loes Davidse schilderde een prachtig en krachtig portret van Matla. In de video hierboven zie je hoe we het schilderij ophaalden in het mooie atelier van Davidse en de ‘rokerige’ uitreiking aan een ontzettend blije Matla.

Nieuwsgierig naar het werk van Loes Davidse? Neem dan hier een kijkje.


3 Reacties

  1. robboomsma

    Super terecht, en inderdaad fucking vet😉🤙🤙😎

  2. robvisser

    Terecht gewonnen, en ook als de lijst met speelsters waaruit je kon kiezen groter was geweest, dan sprong zij er wel uit, al deed Lidewij het ook erg goed en die stond er niet tussen.

  3. lynnBosman

    Ja de terechte winnaar! Lidewij had het ook kunnen zijn maar Marlies ook. Ik vond Eva de Goede ook erg sterk en Nunnink ook. Blijft jammer dat je van te voren een lijstje maakt ipv een lijst na de PO.


Wat vind jij? Praat mee...