Hoogtepunten HK Dames: speelronde 15 seizoen 2020/2021

Bekijk hieronder de hoogtepunten van de wedstrijden uit de vijftiende speelronde van de Hoofdklasse Dames, gespeeld op zondag 21 maart. Met Bloemendaal – hdm (1-2), Pinoké – Oranje-Rood (1-1), Victoria – HGC (0-0), Hurley – Laren (0-1), Kampong – Amsterdam (0-1).

Bloemendaal – hdm

Pinoké – Oranje-Rood

Victoria – HGC

Hurley – Laren

Kampong – Amsterdam


5 Reacties

 1. hockey-coach

  Bij de mannen bleek dat er niet al te best werd gefloten. Maar kijk eens bij Amsterdam v Kampong. Daar kreeg Kampong een wereld kans op 1-1 na een afgeslagen corner. Maar de scheids was een beetje te vroeg en hielp Amsterdam daarmee om puntverlies te voorkomen. wat een open kans om 1-1 te maken werd nu alleenmaar een PC...

 2. Folmer

  En die 2 strafballen bij Pinoké-OR dan, allebei wel héél makkelijk gegeven.

  1. charliejanssen

   Met name de strafbal van Pinoke is bizar.. Dat kan je amper een strafcorner noemen. Als de strafbal van OR een SC was geworden, had ook iedereen dat begrepen. Overigens was de beuk op het einde buiten de cirkel, al vond ook ik het een SC. Wat vervolgens niet valt goed te praten is dat de coach van Pinoke de scheidsrechters bijna aanvliegt. Wat een aanfluiting! Scheidsrechters proberen het ook maar goed te doen. Laten we voorkomen dat we net zoals bij voetbal elk oordeel van de scheids gaan aanvechten..

 3. slechts-een-mening

  En voorafgaand aan die SB voor Pinoke, gaat de bal ook nog eens binnen 5 meter de cirkel in.

 4. rolinverburgt

  Wanneer komt dit op youtube?


Wat vind jij? Praat mee...