Hoogtepunten HK Dames: speelronde 16 seizoen 2021/2022

Koploper Den Bosch en achtervolger SCHC hebben zondag 20 maart 2022 optimaal geprofiteerd van het gelijkspel tussen Amsterdam en HGC, de nummer 3 en 4 op de ranglijst. Klein Zwitserland deed op bezoek bij Bloemendaal prima zaken. Pinoké blijft zicht houden op de vierde plek en Hurley – Victoria eindigde zonder winnaar. Bekijk hier de hoogtepunten van speelronde 16 in de Hoofdklasse Dames.

HGC – Amsterdam

Bloemendaal – Klein Zwitserland

Den Bosch – Kampong

HDM – SCHC

Hurley – Victoria

Pinoké – Oranje-Rood


2 Reacties

  1. arthur-linssen

    Jammer dat het hoogtepunt van de wedstrijd Hurley - Victoria niet in de samenvatting zit. Corner in de laatste minuten, goal voor Victoria, en na overleg tóch niet. Dat hoort er toch bij?

  2. roelhof

    Inderdaad. Na veel overleg en discussie op het veld tussen de scheidsen en de aanvoereders en het reclameren van de (ex-) internationals van Hurley wordt er besloten tot een bully. Dit doet mij denken aan "https://hockey.nl/nieuws/algemeen/de-meest-omstreden-corner-van-het-jaar-door-de-ogen-van-de-scheids/" Hierin stelt scheidsrechter Berry van Bentum dat een strafcorner niet kan eindigen in een bully, maar dan overgenomen moet worden. Misschien hebben de 2 scheidsen van afgelopen zondag dit subject gemist.


Wat vind jij? Praat mee...